Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

NosVamos

Op aanvraag Op aanvraag Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

NosVamos

Rietveld 88 2611LN Delft

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over NosVamos

NosVamos geeft Spaanse les aan volwassen en kinderen. Tijdens de lessen van Fátima leer je vooral converseren in het Spaans. Dat gebeurt doormiddel van rollenspellen, gesprekjes en spelletjes als 30 Seconds. Je krijgt in de lesruimte aan het Rietveld het gevoel alsof je even in Spanje bent: Fátima pakt er af en toe het laatste half uur graag een flesje wijn en wat lekkere tapas bij. De sfeer moet vooral ontspannen zijn.

Voor elk niveau

De lessen worden gegeven aan maximaal 6 mensen tegelijk. Zo krijg je alle aandacht en kom je écht vooruit. Spreek je geen woord Spaans? Dan start je uiteraard met de basis van grammatica en woordjes, maar je leert de taal zo snel mogelijk écht spreken. Ook als je al een aardig mondje Spaans spreekt, kan Fátima je naar een hoger niveau helpen.

NosVamos op scholen en NSO’s

NosVamos geeft ook workshops en lessen op scholen en NSO’s. Wil jij dat kinderen op een speelse manier kennis maken met de Spaanse taal? Dan is Fátima daarvoor beschikbaar. De lessen worden gegeven aan ‘plusklassen’ van maximaal 10 kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Wil je meer weten? Neem dan even contact op!

Meest recent over NosVamos

nosvamos

5 redenen om een nieuwe taal te leren in 2020

Staat het al jaren op je bucketlist om een nieuwe taal te leren? Ga er in 2020 echt mee aan de slag en geef je op voor Spaanse les bij…

Ontdek meer

Opleidingen Opleidingen