Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Moeke Delft

Bij Moeke voel je je thuis

Moeke Delft

Beestenmarkt 16 2611 GB Delft
Bestel nu

Openingstijden

Moeke is open zo lang jij het gezellig hebt! De keuken is open tot 22.00 uur.

Staat bekend om

  • Moeke is er altijd en voor iedereen
  • Alles mag, niks moet
  • Moeke is je tweede huiskamer

Over Moeke Delft

Iedereen komt graag bij Moeke Delft over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En zoals iedere Moeke zou doen, betaalt ze je internetkosten. Je hoeft dus alleen jezelf mee te brengen. En wat gezelschap.

Borrel

De borrel bij Moeke is reuzegezellig: ze heeft meer dan zestig speciaalbieren! Vooral op vrijdagavond is dit de plek waar je moet zijn. Het personeel van Moeke gaat dan (gratis!) rond met bitterballen en bij je biertje krijg je een lekker schaaltje nootjes. Moeke is echt zo’n plek waar je de hele avond blijft hangen.

Lunch en diner

Moeke Delft is de perfecte plek voor een ontspannen lunch of diner. Op de lunchkaart vindt je onder meer het beroemde broodje Yammie, een broodje bal en huisgemaakte kaaskroketten. Voor het diner heeft Moeke onder meer flammkuchen, burgers, salades en pannenkoeken voor de kinderen op de kaart staan.

En: Bij Moeke ben je altijd welkom, dus reserveren hoeft niet!

Meest recent over Moeke Delft

De Verbeelding

Deze Delftse horecazaken bezorgen je diner thuis of hebben een afhaalloket

Voor de tweede keer dit jaar moet de horeca noodgedwongen op slot. Veel creatieve horecaondernemers laten zich niet uit het veld slaan en hebben hier iets op bedacht: zij bezorgen…