Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

McDonald’s Delft-Noord

McDonald’s Delft-Noord

Kleveringweg 2 2616 LZ Delft
Bekijk openingstijden

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)

Staat bekend om

  • Drukke, maar heel gezellige omgeving
  • Altijd open, voor iedereen
  • Mc Donald's Delft Noord neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid

Over McDonald’s Delft-Noord

McDonald’s Delft-Noord is een groot, druk, maar gezellig restaurant dat al haar gasten in verschillende leeftijdscategorieën vermaakt. Zo begroeten wij onze vaste gasten in de ochtenduren onder het genot van onze koffie, donuts en taart uit het McCafé. Rond de middaguren stromen de scholieren en het werkende publiek binnen voor een lekkere lunch. Vervolgens is ons hospitality team tot aan de klok van 20.00 uur in de weer om de kinderen te vermaken zodat ouders even tot rust kunnen komen. McDonald’s Delft-Noord staat altijd klaar voor haar gasten, dus ook na een laat feestje verzorgen wij graag een lekkere snack.

Werken bij McDonald’s

Daarnaast vinden wij het enorm belangrijk wat onze werknemers voor ons doen en betekenen. Binnen McDonald’s zijn er heel veel wegen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen, zowel in praktijk als theorie. We bieden opleidingen aan, staan gerant voor doorgroeimogelijkheden (al het management komt van binnenuit) en staan vooral voor gezelligheid. Dat is te merken op de werkvloer, maar ook door de feesten die tweemaal per jaar worden georganiseerd. Interesse in werken bij McDonald’s Delft-Noord? Kijk dan hier voor alle vacatures.

Meest recent over McDonald’s Delft-Noord

McDonald's Delft Noord

Delftse mysteries: mag je lopend, fietsend of te paard door de McDrive?

Door de coronamaatregelen hebben veel horecaondernemingen de deuren moeten sluiten. Wel is het nog mogelijk om een bestelling af te halen of je eten te laten bezorgen. Voor de McDonald’s…