MAPLAB

MAPLAB

Hertog Albrechtstraat 12, 2613JS

Over MAPLAB

Bij MAPLAB hebben we onze passie voor de uitstraling van natuurlijk hout gecombineerd met topografie. We gebruiken het beste hardhout en papier ter wereld om de meest gedetailleerde 3D kaarten te maken.

Onze kennis van houtsoorten en precisiefabricage zorgt ervoor dat wij submillimeter 3D-details in onze kunstwerken kunnen bereiken. Het is deze rijkdom aan details die ons onderscheidt. De fietspaden en voetpaden zijn nog geen millimeter breed waardoor een hele stad in je kunstwerk past. De gelaagde structuur van de kaart stelt ons in staat om lokale meren, bossen, buurten en wegennetwerken vast te leggen. We zijn erg trots op het detailniveau dat we hebben bereikt en leveren u de meest gedetailleerde gelaagde natuurlijke houtkaarten ter wereld.

Een duurzaam bedrijf runnen is erg belangrijk voor ons, daarom hebben we besloten om ons te wijden aan herbebossing en samen te werken met Tree Nation. Als onze klant ontvangt u na aankoop een e-mail en heeft u de mogelijkheid om de boom op uw naam te planten in ons online bos.

Hertog Albrechtstraat 12, 2613JS