Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

La Tasca Delft

Vandaag 18:00 - 22:00 uur Gesloten Alle openingstijden

La Tasca Delft

Voldersgracht 13/14 2611 ET Delft

Openingstijden

Maandag
18:00 - 22:00
Dinsdag
18:00 - 22:00
Woensdag
18:00 - 22:00
Donderdag
18:00 - 22:00
Vrijdag
18:00 - 22:00
Zaterdag
18:00 - 22:00
Zondag
Gesloten

Op zondag is La Tasca geopend op aanvraag.

Over La Tasca Delft

Aan één van de mooiste grachten van Delft vind je restaurant La Tasca. Hier zijn de gerechten geïnspireerd door de keukens rondom de Middellandse Zee. De gerechten worden dagelijks vers bereid met de lekkerste seizoensingrediënten. La Tasca werkt vooral met biologische producten van kleine, ambachtelijke producenten.

Laat je verrassen

Omdat La Tasca niet met een vaste menukaart werkt, is dit de perfecte plek om je te laten verrassen met een drie- vier of vijfgangendiner. Jij vertelt waar je niet van houdt, wat je niet mag eten of dat je liever vis- vlees- of vegetarische gerechten eet. De koks stellen speciaal voor jou een heerlijk menu samen. Het personeel zorgt voor een gastvrij ontvangst en een goede sfeer.

In de zomer beschikt La Tasca over een beschut terras. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid in de verschillende parkeergarages.

Privé ruimte

Wil je samen met je gezelschap kunnen beschikken over een privé ruimte? Dan is die mogelijkheid er. La Tasca heeft twee afzonderlijke zalen die beschikbaar zijn voor vergaderingen, presentaties, workshops, wijnproeverijen, lunches, private dinners en walking dinners.

Voor groepsreserveringen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

 

Meest recent over La Tasca Delft

restaurant kruydt

7 x culinaire hotspots in Delft

Restaurants zijn er in alle soorten en maten in Delft. Je hebt de nieuwe, hippe restaurants, toeristenrestaurants, eetcafés, de verborgen pareltjes en niet te vergeten: de supersjieke restaurants. Want ja,…