La Tasca Delft

Vandaag 18:00 - 22:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

La Tasca Delft

Voldersgracht 13/14 2611 ET Delft

Openingstijden

Maandag
18:00 - 22:00
Dinsdag
18:00 - 22:00
Woensdag
18:00 - 22:00
Donderdag
18:00 - 22:00
Vrijdag
18:00 - 22:00
Zaterdag
18:00 - 22:00
Zondag
Gesloten

Over La Tasca Delft

Restaurant La Tasca is een Mediterraans restaurant waarbij de gerechten zijn geïnspireerd door de plattelandskeukens rondom de Middellandse Zee. De gerechten worden dagelijks vers bereid met de lekkerste seizoensingrediënten en door de koks met passie en respect voor de producten klaargemaakt. Er wordt vooral gewerkt met biologische streekproducten van kleine, ambachtelijke producenten.

Wijnarrangement

Je kunt bij La Tasca kiezen voor een menu met bijpassend wijnarrangement. Je krijgt dan bij elk gerecht een bijpassende wijn. De wijnen worden met zorg uitgekozen en zijn meestal afkomstig van kleine producenten. Ga je nog rijden, maar wil je wel de wijnen proeven? Dan schenkt La Tasca graag een aangepaste hoeveelheid voor een gepast bedrag, zodat je veilig thuis komt.

Catering

La Tasca is niet alleen geschikt voor diner, maar ook voor veel andere gelegenheden. Zo is het restaurant geschikt voor een receptie, bruiloft, vergadering of presentatie. Ook worden er regelmatig workshops en proeverijen georganiseerd. Verder is La Tasca beschikbaar voor catering op locatie.

Plaats hier direct je reservering.

Meest recent over La Tasca Delft

7 x Delftse zaken waar je heerlijk én voordelig eet tijdens de Restaurantweek

7 x Delftse zaken waar je heerlijk én voordelig eet tijdens de Restaurantweek

Het is bijna nationale Restaurantweek! Dat betekent dat je voor een klein prijsje leuk én voordelig uit eten kunt in Delft. We tippen 7 restaurants waar je van 24 september…