Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

KopieKoffie & PrintPlezier

Vandaag 08:30 - 17:30 uur Geopend Alle openingstijden

KopieKoffie & PrintPlezier

Chopinlaan 377 2625TN Delft

Openingstijden

Maandag
12:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over KopieKoffie & PrintPlezier

KopieKoffie & PrintPlezier is de print&koffiezaak van Delft. KopieKoffie en PrintPlezier zijn als een zus en broer. In de huiselijke sfeer van KopieKoffie kun je lekker komen flexwerken, even op adem komen met een vriend of vriendin of een krantje lezen. Ook kun je binnenlopen voor een kopietje, printje of scan. Bij PrintPlezier, in hetzelfde pand, kun je terecht voor al je printwensen. Als professionele printservice voor bedrijven en particulieren levert PrintPlezier alles op het gebied van digitaal drukwerk. Van visitekaartjes, A5boekjes en flyers tot grootformaat banners en presentatieposters.

Printwerk met sociale impact

We leveren niet alleen topkwaliteit printwerk voor een scherpe prijs, maar ook sociale impact. Als sociale onderneming creëren we werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We dragen ook positief bij aan onze buurt: de Buitenhof in Delft. Kom gezellig langs om ons verhaal te proeven en te horen!

Meest recent over KopieKoffie & PrintPlezier

9 x terrassen buiten het centrum van Delft

De binnenstad van Delft is natuurlijk hartstikke gezellig met de terrassen op de Markt, Beestenmarkt en Doelenplein, maar soms wil je éven wat anders proberen. Gelukkig liggen er ook buiten…