Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Natuurlijk Delfland

Wij staan voor een natuurlijke leefomgeving

Natuurlijk Delfland

Postbus 133 2600 AC Delft
Naar website

Staat bekend om

  • Natuurstudie: inventarisaties van dieren en planten
  • Natuureducatie: cursussen en excursies
  • Natuurbescherming: wilgen knotten, padden overzetten, actie voeren voor het Chilipad

Over Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland is een vereniging voor veldbiologie die staat voor een natuurlijke leefomgeving. Actieve natuurliefhebbers en -beschermers leren meer over de natuur tijdens lezingen en cursussen, helpen actief mee om de natuur de beschermen en brengen veel tijd door in de natuur. Elk jaar kent een thema. In 2019 is dat ‘Bescherm de natuur in je buurt’. Dit betekent praktisch dat leden en niet leden wordt gevraagd om elke maand uit te kijken naar één plantensoort of dier.

Het gebied

Natuurlijk Delfland voelt zich verantwoordelijk voor het Delflandse gebied. Dat zijn de gemeenten Delft, Lansingerland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland, en de gebieden Sion, Wilhelminapark, Elsenburgerbos (Rijswijk) en Ypenburg (Den Haag).

Word lid!

Natuurlijk Delfland is geschikt voor mensen die graag meer over de natuur, planten en dieren willen weten en ervan genieten. Natuurlijk Delfland is één van de grootste van Nederland: inmiddels zijn er 300 leden. Wil je lid worden? Klik dan hier.

Meest recent over Natuurlijk Delfland

Natuurlijk Delfland paddentrek

Dit is één van de leukste (en apartste) vrijwilligersbaantjes van Delft

Heb je al een tijdje het voornemen om iets nuttigs te doen met je vrije tijd? Dit is je kans. Ga helpen met de paddentrek!