KNNV Delfland

Wij staan voor een natuurlijke leefomgeving

KNNV Delfland

Postbus 133 2600 AC Delft
Naar website

Staat bekend om

  • Natuurstudie: inventarisaties van dieren en planten
  • Natuureducatie: cursussen en excursies
  • Natuurbescherming: wilgen knotten, padden overzetten, actie voeren voor het Chilipad

Over KNNV Delfland

De KNNV afdeling Delfland is een vereniging voor veldbiologie die staat voor een natuurlijke leefomgeving. Actieve natuurliefhebbers en -beschermers leren meer over de natuur tijdens lezingen en cursussen, helpen actief mee om de natuur de beschermen en brengen veel tijd door in de natuur. Elk jaar kent een thema. In 2019 is dat ‘Bescherm de natuur in je buurt’. Dit betekent praktisch dat leden en niet leden wordt gevraagd om elke maand uit te kijken naar één plantensoort of dier.

Het gebied

De KNNV afdeling Delfland voelt zich verantwoordelijk voor het Delflandse gebied. Dat zijn de gemeenten  Delft, Lansingerland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland, en de gebieden Sion, Wilhelminapark, Elsenburgerbos (Rijswijk) en Ypenburg (Den Haag).

Word lid!

De KNNV is geschikt voor mensen die graag meer over de natuur, planten en dieren willen weten en ervan genieten. De Delflandse afdeling van de KNNV is één van de grootste van Nederland: inmiddels zijn er 300 leden. Wil je lid worden? Klik dan hier.

Meest recent over KNNV Delfland

aanbiedingen jacob gerritstraat delft

Yoga met meer dan 60% korting en hier scoor je gratis wasmiddel

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft…

Volg KNNV Delfland op Instagram

Naar Instagram