Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kinki Kappers Delft

Vandaag 09:00 - 18:30 uur Gesloten Alle openingstijden

Kinki Kappers Delft

Hippolytusbuurt 13 2611 HM Delft
Maak afspraak

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:30
Dinsdag
09:00 - 18:30
Woensdag
09:00 - 18:30
Donderdag
09:00 - 18:30
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 18:30
Zondag
09:00 - 18:30

Staat bekend om

  • Creatieve kapsels
  • Creatieve kleuringen
  • Goede sfeer
  • LHBTQ friendly

Over Kinki Kappers Delft

Kinki is een kapsalon waar je welkom bent: het maakt niet uit hoe je eruit ziet of wie je bent. Er is een fijne sfeer waarbij goed geluisterd wordt naar jouw wensen. Ook voor de knipbeurt of kleuring zelf wordt uitgebreid de tijd genomen, zodat je met een mooi kapsel de deur uitgaat.

Experts in kleuringen

De kappers van Kinki zijn experts in kleuren. Regelmatig volgen ze trainingen om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends. Je kunt je haar hier creatief laten kleuren, maar als je ‘gewoon’ highligts of een balayage wilt, doen de kappers dat met evenveel liefde en plezier.

Goede producten

Om je kapsel te onderhouden, heeft Kinki verschillende producten. Zo kun je shampoos, conditioner en wax kopen van het eigen Kinki merk. Daarnaast zijn ook de producten van Kerastase (onderdeel van L’Oreal Paris) hier te koop. Is je haar beschadigd door verven of pluist het gewoon énorm? Dan doet een behandeling met Olaplex wonderen. Dit is een kuur waarbij je haar van binnenuit wordt hersteld. Je kunt deze behandeling apart boeken bij Kinki. Als je je haar laat kleuren zit deze behandeling er standaard bij.

Meest recent over Kinki Kappers Delft

kinki kappers delft

Even voorstellen: Dit zijn de Kinki kappers uit Delft

Denk je aan Kinki kappers in Delft, dan denk je aan veel kleur, kekke kapsels en een trendy uitstraling. Maar wie zijn nou eigenlijk die kappers die jouw het hipste…