Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kinderopvang De Lange Keizer

De leukste en meest natuurlijke kinderopvang van Delft en omstreken

Vandaag 07:30 - 18:00 uur Geopend Alle openingstijden

Kinderopvang De Lange Keizer

Rotterdamseweg 51 2628 AJ Delft
Meer informatieBekijk aanbod

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Dit zijn de openingstijden van het kinderdagverblijf. De naschoolse opvang is open op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Staat bekend om

  • Kinderen mogen zelf kiezen
  • Creativiteit van kinderen dansen, knutselen, zelf ontdekken
  • Uitdagende omgeving voor de kinderen

Over Kinderopvang De Lange Keizer

De Lange Keizer is een kinderopvang en bso met zes locaties in Delft. In vier locaties is er naschoolse opvang, de andere locaties zijn kinderdagverblijven. In februari opent de zevende locatie in Rijswijk Buiten. Dit is een integraal kindercentrum: een school, kinderopvang en bso in één.

Kinderen mogen zelf kiezen

Bij de Lange Keizer mogen kinderen hun gang gaan en eigen bezigheden opzoeken. Er worden wel activiteiten aangeboden, maar kinderen mogen zelf kiezen of ze daaraan meedoen. De activiteiten zijn gericht op zelfontplooiing van de kinderen. Dat betekent dat de pedagogisch medewerkers niet zelf werkjes maken voor de kinderen, maar divers materiaal aanbieden en de kinderen daar vervolgens in begeleiden.

Spelmateriaal prikkelt de fantasie van kinderen

Bij de Lange Keizer is er niet alleen kant-en-klaar speelgoed, maar bijvoorbeeld ook een grote kartonnen doos waar ze met de kinderen een auto, boot of huis van maken. De medewerkers blijven op zoek naar nieuwe en uitdagende materialen: niet zozeer naar speelgoed.

Natuur en milieu is belangrijk bij De Lange Keizer

Halen en brengen gebeurt bij De Lange Keizer lopend of met de bakfiets, afval wordt gescheiden en knutselmateriaal wordt hergebruikt. Verder vindt de Lange Keizer dat het met de juiste kleding altijd mooi weer is. Er staan regenlaarsjes en ouders mogen een setje reservekleding meegeven, zodat de kinderen lekker buiten kunnen spelen. Verder is er een ‘groene medewerkster’: zij komt regelmatig langs om natuur- en recycleactiviteiten te doen met de kinderen.

Meest recent over Kinderopvang De Lange Keizer

Superleuk! Bij de Lange Keizer gaan peuters écht op ontdekkingsreis

Je kind naar de opvang brengen is best wel spannend, want je geeft de zorg helemaal over aan iemand anders. Bij Kinderopvang De Lange Keizer weet je zeker dat je…