Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kaldi Delft

Vandaag 13:00 - 17:00 uur Geopend Alle openingstijden

Kaldi Delft

Molslaan 13 2611 RJ Delft

Openingstijden

Maandag
12:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
13:00 - 17:00

Kaldi Delft is alleen open tijdens koopzondagen.

Over Kaldi Delft

Kaldi Delft is een koffie- en theespeciaalzaak in Delft. Je kunt er terecht voor diverse soorten koffiebonen en thee. De koffie is van supergoede kwaliteit: de blend is door zelf samengesteld en wordt speciaal voor Kaldi gebrand. De bonen kunnen gemalen worden op de gewenste dikte, zodat het de optimaal is voor jouw french press, Bialetti, of koffiemachine.

Kaldi koffie op je bedrijf

Over koffiemachines gesproken; Kaldi Delft heeft diverse machines staan. Deze kun je thuis gebruiken, maar er zijn ook varianten die heel erg geschikt zijn om in je (kleine) bedrijf neer te zetten. Als je wilt, levert Kaldi ook de koffiebonen.

Koffie drinken

Daarnaast kun je bij Kaldi ook gewoon een kop koffie, thee of smoothie komen drinken. Binnen zijn er een aantal gezellige stoelen en tafels waar je kunt zitten en in de zomer is er een terras. Daarbij kun je – als je wilt – een lekker gebakje nemen.

Tosti’s bij Kaldi Delft

Heb je meer zin in lunch?Dat kan bij Kaldi Delft! Er zijn maar liefst tien verschillende soorten. Het gaat van zongedroogde tomaat tot peperoni, zalm en kip pesto. Ze worden vers gemaakt en zijn superlekker!

Meest recent over Kaldi Delft

jura koffie koffiemachine kaldi

Waarom iedere koffieliefhebber droomt van een apparaat van JURA

Ben je het stoeien met (dubbelgeslagen) koffiefilters en koffie scheppen helemaal zat? Dan is een apparaat van JURA precies wat je nodig hebt! Met één druk op de knop tovert…

Ontdek meer

Koffiebars Koffiebars