Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hof van Delft Makelaarij

Vandaag 08:30 - 17:00 uur Geopend Alle openingstijden

Hof van Delft Makelaarij

Wateringsevest 26 B 2611 AW Delft

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Hof van Delft Makelaarij

Hof van Delft Makelaardij is een begrip in Delft en omstreken. Oprichter Dick Boonstoppel herkende in de jaren ’70 de groeipotentie van de stad Delft en besloot in 1980 zijn eigen makelaardij te starten. Een uitstekend idee. Zijn gedegen kennis van en jarenlange ervaring op de onroerend goed markt bezorgde Hof van Delft Makelaardij een goede naam. Sinds 2009 wordt het makelaarskantoor geleid door zoon Aram Boonstoppel en diens echtgenote Pascalle. Nieuwe gezichten in een steeds veranderende markt. Maar de ervaring, de kennis en het betrouwbare advies zijn gebleven.

Hof van Delft Makelaardij is gevestigd aan de Wateringsevest 26b in Delft, tegenover de Watertoren. Een prachtige zichtlocatie aan de rand van de historische binnenstad. Op en rondom deze locatie – onderdeel van de Delftse Spoorzone – is de afgelopen jaren heel veel gebeurd. En de komende jaren zal dat niet anders zijn. De inrichting van het gebied is een enorme uitdaging voor planners, architecten en bewoners. Hof van Delft Makelaardij is hiervan bijna letterlijk het middelpunt.

Meest recent over Hof van Delft Makelaarij

buitenwatersloot huis kopen

Wow: Dit betaal je gemiddeld voor een huis in Delft

De woningmarkt in Delft wordt door de NVM ‘oververhit’ genoemd, samen met Leiden en Amsterdam. De laatste drie maanden zijn er zelfs mínder huizen verkocht dan een jaar eerder, om…


Hof van Delft Makelaarij

makelaars

Geopend08:30 - 17:00

Wateringsevest 26 B, Delft

Bekijk meer:makelaars

Ontdek meer

Makelaars Makelaars