Hampshire Hotel – Delft Centre

Vandaag 17:00 - 22:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Hampshire Hotel – Delft Centre

Koepoortplaats 3 2612 RR Delft
Reserveer nu

Openingstijden

Maandag
17:00 - 22:00
Dinsdag
17:00 - 22:00
Woensdag
17:00 - 22:00
Donderdag
17:00 - 22:00
Vrijdag
17:00 - 22:00
Zaterdag
17:00 - 22:00
Zondag
Gesloten

Dit zijn de openingstijden van het restaurant: deze is zondagavond alleen open bij live muziek in het hotel. Het hotel is 24/7 open.

Staat bekend om

  • Het thema 'muziek' komt terug in inrichting en er is regelmatig live-muziek
  • Prachtig over de binnenstad vanuit het restaurant en de hotelkamers

Over Hampshire Hotel – Delft Centre

Op steenworp afstand van het historische centrum en nabij de uitvalswegen richting Rotterdam en Den Haag ligt het moderne Hampshire Hotel-Delft Centre. Wie op zoek is naar een unieke locatie in Delft is hier aan het juiste adres.

Muziek is overal

In de smaakvolle inrichting van het hotel komt overal het thema muziek terug. Zo hangt er in iedere hotelkamer een lp-hoes en treffen de gasten boven het bed een fraai gekalligrafeerd citaat van verschillende beroemdheden. Het speciaal ontworpen behang met concerttickets is een eyecatcher. Wie zelf muzikaal is kan zich uitleven op het plug & play podium in de bar/lounge. Er klinkt in het restaurant regelmatig live pianomuziek en kunnen gasten van verschillende opkomende bands en artiesten genieten.

Vergaderruimtes

De vergaderruimtes bieden je de mogelijkheid om met alle moderne faciliteiten van dien een succesvolle bijeenkomst te organiseren. De  twee vergaderruimtes “Jazz” en “Blues” zijn zowel afzonderlijk als gekoppeld te gebruiken met een capaciteit tot maximaal 100 personen. Er is volop daglicht, maar ook de mogelijkheid om te verduisteren. De ruimtes zijn uitgerust met o.a. een koffiecorner, airconditioning en draadloos internet. Je kunt je bijeenkomst eventueel combineren met een ontspannend programma. Wil je na je bijeenkomst na praten? Dit behoort ook tot de mogelijkheden in de lounge of restaurant Swing.

Meest recent over Hampshire Hotel – Delft Centre

Tip: Hier kun je uit eten met een fantastisch uitzicht over Delft

Tip: Hier kun je uit eten met een fantastisch uitz...

Uit eten gaan: we houden ervan. Wil je eens een keer ergens anders een vorkje prikken dan bij het eetcafé om de hoek? Schuif dan aan bij restaurant Swing! We…