Gasterij ’t Karrewiel

De meest veelzijdige uitgaansgelegenheid in regio Delft

Vandaag 16:00 - 00:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Gasterij ’t Karrewiel

Paardenmarkt 74 2611 PD Delft
Reserveer nu

Openingstijden

Maandag
16:00 - 00:00
Dinsdag
16:00 - 00:00
Woensdag
13:00 - 00:00
Donderdag
15:00 - 00:00
Vrijdag
14:00 - 01:00
Zaterdag
13:00 - 01:00
Zondag
11:00 - 21:00

Staat bekend om

  • Warme sfeer
  • Bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, familiefeesten
  • Steengrillen, buffetten of à la carte bij 't QarraZ
  • Discobowlen

Over Gasterij ’t Karrewiel

Gasterij ’t Karrewiel is de perfecte locatie voor een avondje uit! De Gasterij heeft tien volautomatische bowlingbanen, een discoshow en natuurlijk automatische bumpers voor de kinderen. Ook beschikt ’t Karrewiel over diverse restaurantzalen die je afgescheiden van elkaar kunt gebruiken. Deze zalen zijn erg geschikt voor gezellige grilldiners of een buffet.

Mogelijkheden voor groepen

Heb je een familieuitje, personeelsfeest of ander feestje? Ook dan is Gasterij ’t Karrewiel de plek waar je moet zijn. In de restaurantzalen is plaats voor 400 personen. Daarnaast biedt Gasterij ’t Karrewiel ook diverse activiteiten aan: denk aan een pubquiz, bowlen, rondvaarten of themadiners. Er zijn voor groepen speciale arrangementen, vraag naar de mogelijkheden.

Onbeperkt driegangenmenu

Een heerlijk gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s voor maar € 24,95 per persoon is ook mogelijk! (kinderen en senioren krijgen korting) Bij het grill proeverij arrangement krijg je een uur gratis bowlen en een heerlijk, onbeperkt drie gangen grill proeverij grilldiner. Bij het diner kun je genieten van smakelijke voorgerechten, onbeperkt vlees grillen op een steengrill, gourmet, of barbecue, vis van de plaat, een gevarieerde keuze aan bijlagen, en een uitgebreid dessertbuffet. Intussen kunnen de kinderen zich vermaken in de Spelerij. En o ja: kinderen en senioren krijgen korting.

Dineren bij Burgers & Bistro ’t QarraZ

Wil je graag à la carte dineren? Dan is Burgers & Bistro ’t QarraZ een perfecte optie! Bij dit nieuwe concept kun je genieten van gerechten als nachos uit de oven, verschillende hamburgers, kogelbiefstuk en kipsaté van Tante Door. Voor of na het eten kun je ervoor kiezen om gezellig een potje te bowlen en er zo een complete avond uit van maken. Je kunt je kinderen met een gerust hart meenemen naar Gasterij ’t Karrewiel en Burgers & Bistro ’t QarraZ: in de Spelerij zullen de kinderen zich uitstekend vermaken. In het weekend is er zelfs een kindermeisje aanwezig om op ze te letten! Reserveren voor Burgers & Bistro ’t QarraZ doe je hier. 

Gasterij ’t Karrewiel is geheel aangepast voor rolstoelgebruikers en volledig airconditioned. Gratis Wifi is beschikbaar.

Meest recent over Gasterij ’t Karrewiel

5 x leuk om te doen voor kinderen tijdens de onderwijsstaking

5 x leuk om te doen voor kinderen tijdens de onderwijsstaking

Op vrijdag 15 maart staakt het onderwijs in het hele land. Veel scholen in Delft doen mee aan de staking. Misschien zijn de kinderen wel blij met een dagje vrij,…

Volg Gasterij ’t Karrewiel op Instagram

Naar Instagram