Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fitness & Health Club Delft

Al 7 jaar de beste sportclub van Zuid-Holland

Vandaag 07:00 - 22:30 uur Geopend Alle openingstijden

Fitness & Health Club Delft

Papsouwselaan 291 2624 AP Delft
Vraag gratis dagpas aan

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
07:00 - 22:30
Dinsdag
07:00 - 22:30
Woensdag
07:00 - 22:30
Donderdag
07:00 - 22:30
Vrijdag
07:00 - 22:30
Zaterdag
08:30 - 15:30
Zondag
08:30 - 15:30

Staat bekend om

  • Al zeven jaar de beste Fitnessclub van het Jaar
  • Meest uitgebreide groepslesrooster van Delft en omstreken
  • Goede sfeer

Over Fitness & Health Club Delft

Fitness & Health Club Delft is de schoonste en mooiste fitnessclub van Delft. Het is dus niet zo gek dat de sportschool al voor het zevende jaar op rij is verkozen tot ‘Fitnessclub van het jaar’.

Groesplessen

Fitness & Health Club Delft heeft het meest uitgebreide groepslesrooster van Delft en omstreken. Er is voor iedereen een leuke les: krijg een fantastische conditie tijdens een lesje spinning, word sterker met BodyPump of werk aan je wasbord met CXWORX.

Fitnessruimte

Ga je liever zelf aan de slag? Dan kun je je gang gaan in de fitnessruimte. Deze is net verbouwd en er zijn nieuwe apparaten toegevoegd. Er zijn talloze mogelijkheden: als je gaat voor cardio kun je je gang gaan op de loopband, fiets of roeiapparaat. Doe je liever krachtoefeningen? Er zijn veel verschillende apparaten en losse gewichten waar je mee kunt trainen. Als je behoefte hebt aan een persoonlijk schema en begeleiding kan dat ook: neem dan een fitness abonnement met begeleiding.

Goede sfeer

Als je klaar bent met sporten, kun je uitpuffen in de gezellige lounge. Als je wilt, maakt het barpersoneel een gezonde smoothie of lekkere cappuccino voor je klaar. Door de goede sfeer bij Fitness & Health Club Delft zul je je snel thuis voelen!

Meest recent over Fitness & Health Club Delft

winkelstraat-aanbiedingen

Delftse aanbiedingen: Voordelig sporten en UGGS met fikse korting

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Delftse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Delft…