Ekoplaza Delft

Voor jouw biologische leefstijl

Vandaag 08:30 - 18:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Ekoplaza Delft

Vrouwjuttenland 33-35 2611 LB Delft
Naar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:30 - 19:00
Dinsdag
08:30 - 19:00
Woensdag
08:30 - 19:00
Donderdag
08:30 - 19:00
Vrijdag
08:30 - 19:00
Zaterdag
08:30 - 18:30
Zondag
12:00 - 17:00

Staat bekend om

  • Veel vegan producten en artikelen uit de buurt
  • Uitgebreid assortiment biologische producten: van krop sla tot desem brood en cosmetica
  • Gezellig lunchcafé

Over Ekoplaza Delft

Ekoplaza maakt biologisch bereikbaar. In de winkel vind je een groot assortiment aan biologische producten zodat je bewust kunt kiezen voor lekkere, gezonde en veilige voeding. Naast bekende supermarkt producten als groenten, fruit, brood en zuivel heeft Ekoplaza Delft ook veel bijzondere biologische producten. Denk bijvoorbeeld aan raw foods, kombucha drinks, vegan producten en babyhapjes.

Voor iedereen

Ekoplaza Delft wil graag dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl. Daarom bieden ze jou goede producten met een eerlijke prijs, maar krijgen ook boeren en producenten een goede prijs voor hun waar. 

Lunchcafé

Ekoplaza Delft heeft ook een lunchcafé en food to go. Je kunt hier terecht voor verse maaltijden als salades, wraps en sandwiches om mee te nemen of lekker op te eten in het café. Je kunt hier ook terecht voor een biologische kop koffie of thee en gebak.

De medewerkers van Ekoplaza zijn echte foodies die van lekker en gezond eten houden. Heb je advies nodig of gewoon inspiratie? Ze helpen je graag.

Meest recent over Ekoplaza Delft

Psst… Insidertip: hier kun je verrassend lekker biologisch lunchen

Je gaat naar de gemiddelde supermarkt toe om lunch te hálen, niet om er ter plekke een broodje te eten. Bij Ekoplaza in Delft is dat net even anders. In…