Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

DINMAR fashion store

Vandaag 10:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

DINMAR fashion store

Oude Langendijk 3 2611 GK Delft

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
13:00 - 17:00

Over DINMAR fashion store

Dinmar staat voor Dino & Marcel. Twee beste vrienden. Ze hebben elkaar leren kennen op de middelbare school. Al snel was er een klik en bleek dat ze heel veel gemeen hadden. Elke dag stapten ze in IJsselmonde (deelgemeente in Rotterdam Zuid, waar ze samen zijn opgegroeid) op bus 75 richting school of de stad. De bus waar het allemaal begon!

In bus 75 droomden en filosofeerden ze over hun toekomst. Als twee ambitieuze jongens wisten ze al heel goed wat ze wilden. Ze zouden gaan entertainen; zingen, acteren en nog veel meer. Nu – 20 jaar later – zijn veel van hun dromen uitgekomen. Marcel heeft de afgelopen 10 jaar gewerkt in de theaterbranche en speelde in verschillende grote musicals in zowel Nederland als in het buitenland; van The Lion King, Tarzan en Aida tot Hairspray en Sister Act. Jandino heeft zich ontplooid tot succesvol cabaretier met vier eigen theatershows en tv-persoonlijkheid met programma’s als ‘De Dino Show’, ‘Wie ben ik’ en ‘Alles mag op vrijdag’.

Dinmar

Naast de passie voor entertainment, delen ze ook de liefde voor mode. Al jong haalden ze inspiratie uit videoclips en magazines om onze eigen ‘creaties’ te maken. Het was dan ook onze grote droom om ooit samen een fashionstore te openen. Met de opening van Dinmar Fashionstore is ook deze jongensdroom uitgekomen. Ze zijn enorm blij en trots met het resultaat en willen graag ons enthousiasme en gevoel voor fashion met jullie delen. We kijken er naar uit om samen met jou de perfecte stijl te creëren!

Merken

De merken die je kunt kopen bij Dinmar zijn Boda Skins, Army of Me, Mercer Amsterdam, Mason Garments, Scotch & Soda, Soft Rebels, MinkPink, Tigha, Black Lily, Ooloula, Humor, Anerkjendt, Minus, Maruti, Byferial, MCfool, Somewear en Silis.

Meest recent over DINMAR fashion store

Ray van Uffelen, Ray Brandstore

12 x originele kledingwinkels in Delft

In Delft hebben we maar weinig grote winkelketens. Ja, een H&M: maar Zara of Forever21 kom je hier niet tegen. Maar dat is eigenlijk een grote zegen, want dat betekent…

Ontdek meer

Kledingwinkels Kledingwinkels