Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Schaapskooi

Hele dag open Geopend

De Schaapskooi

Korftlaan 3 2616 LJ Delft
Contact opnemen

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Staat bekend om

  • Restaurant voor groepen
  • Gratis parkeren
  • Officiële trouwlocatie
  • Feesten van 25 tot 400 mensen

Over De Schaapskooi

Bij de Schaapskooi is jouw bruiloft, vergadering of feest in goede handen. We hebben een persoonlijke benadering, service kwaliteit en inlevingsvermogen. Dat betekent onder meer dat alles op maat wordt samengesteld: van lunch tot receptie en diner. We denken altijd met je mee, wat je wensen ook zijn. Klik hier voor alle mogelijkheden. 

Officiële trouwlocatie

De Schaapskooi is al 53 jaar gevestigd in de Delftse Hout in Delft. De afgelopen jaar heeft de locatie een flinke renovatie ondergaan. Het resultaat zijn drie sfeervolle zalen met een karakteristieke en eigentijdse uitstraling. Daarnaast is er een ruime buitenruimte met terras. De zalen zijn apart of in combinatie te gebruiken: je kunt hier terecht met 25 tot 400 personen. De Schaapskooi is een officiële trouwlocatie. Het is dus mogelijk om hier je complete bruiloft te vieren.

Maak je dag compleet

Wil je je feest compleet maken met een leuke activiteit? Ook dat is mogelijk bij de Schaapskooi. In de ruime tuin kun je bijvoorbeeld boogschieten of schermen: wat je wilt!

Gratis parkeren

Handig om te weten: vlakbij de ingang zijn er 400 gratis parkeerplaatsen. Ook stopt er een bus vlakbij. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over parkeren of extra kosten.

Meest recent over De Schaapskooi

de schaapskooi

Wandelen in het Delftse Hout? Bij de Schaapskooi haal je een lekker bakkie voor onderweg

In tijden van het coronavirus is het belangrijk om in beweging te blijven. Daarom is wandelen of fietsen ook zo fijn in het Delftse Hout. Je hebt hier de ruimte…