De Brasserij

Events, wedding, lunch

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

De Brasserij

Brasserskade 2 2612 CE Delft
Contact opnemen

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 15:00
Woensdag
11:00 - 15:00
Donderdag
11:00 - 15:00
Vrijdag
11:00 - 15:00
Zaterdag
12:00 - 15:00
Zondag
12:00 - 15:00

Dit zijn de openingstijden voor de lunch. Partycentrum de Brasserij is voor feesten en partijen altijd open op aanvraag.

Staat bekend om

  • Sfeervolle locatie voor feesten, partijen en bruiloften
  • Al bijna 25 jaar een echt familiebedrijf

Over De Brasserij

De Brasserij is een partycentrum in Delft waar je terecht kunt voor lunch, diner, feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomsten. De verbouwde stadsboerderij wordt al bijna 25 jaar gerund door de familie Vaderloos. Zij doen er alles aan om jouw feest onvergetelijk te maken.

Bruiloften

Je bruiloft is de mooiste dag van jullie leven! De Brasserij helpt je graag om deze dag onvergetelijk te maken. De verbouwde boerderij heeft ruimte voor 25 tot 300 gasten en er zijn verschillende ruimtes waar je kunt dineren en feesten. Je kunt elkaar hier zelfs het ja-woord geven! Het prieeltje in de sfeervolle tuin is (op het stadhuis na) de meest gebruikte trouwlocatie van Delft. Op die manier vier je je hele bruiloft op één locatie.

Arrangementen

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of babyshower: vanaf 25 personen heeft de Brasserij voor iedereen een passend all-in-arrangement. Je weet precies waar je aan toe bent: inclusief hapjes, drankjes en eten. Handig om te weten: in het weekend kunnen je gasten gratis parkeren op het grote parkeerterrein naast de Brasserij.

Lunch en diner

Je kunt ook ’s middags komen genieten van de keuken van de Brasserij tijdens de lunch, high wine of high tea. Alles wordt in eigen keuken vers gemaakt en er wordt zoveel mogelijk met streekproducten gewerkt.

Meest recent over De Brasserij

zaalverhuur Delft

Als je iets te vieren hebt: hier in Delft kun je een zaaltje huren

Wil je een afstudeerborrel, verjaardagsfeest of familiediner organiseren? Dan is een feestje thuis hartstikke gezellig, maar het is wel irritant dat na afloop je hele huis een zooitje is. In deze…

Volg De Brasserij op Instagram

Naar Instagram