Café-Restaurant de V

Al 35 jaar gezelligheid voor iedereen

Vandaag 16:00 - 00:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Café-Restaurant de V

Voorstraat 9 2611 JJ Delft
Reserveer nuBekijk aankomende events

Openingstijden

Maandag
16:00 - 00:00
Dinsdag
16:00 - 01:00
Woensdag
16:00 - 01:00
Donderdag
16:00 - 01:00
Vrijdag
16:00 - 02:00
Zaterdag
16:00 - 02:00
Zondag
16:00 - 00:00

Staat bekend om

  • Heerlijke seizoensgerechten
  • Elk weekend live muziek
  • Altijd wisselende dagschotel

Over Café-Restaurant de V

Café-Restaurant de V ligt aan de gracht, Van april tot september ligt er een terrasboot voor de deur. Als je binnenstapt, sta je in een gezellig bruin café. Loop je verder, dan kom je in het restaurant. Hier is het ’s winters lekker knus en in de zomer zit je hier door het glazen dak tot ’s avonds laat in de zon.

Het menu

Neem plaats aan de bar voor een snelle daghap met een biertje of schuif aan voor een uitgebreid diner met passende wijnen. Bij Café-Restaurant de V kan het allebei! Op de kaart staan klassiekers als kipsaté en kogelbiefstuk, maar ook wisselende seizoensgerechten. Er staan altijd zes vegetarische opties op de kaart.

Dineren of feesten met een groep

Als je met een grote groep bent, kun je ook terecht bij Café de V. Vanaf tien personen is er een aangepast menu voor een vaste prijs. Wil je een bruiloft, receptie, lunch of diner houden bij Café-Restaurant de V? Dat is mogelijk tot 150 personen. In overleg met jou verzorgen ze alles op maat; neem even contact op voor de mogelijkheden.

Live muziek

Van september tot en met april is er elke zaterdagavond vanaf 22.00 uur live-muziek bij Café de V. Bekijk hier het actuele programma.

Kerstavond: boerenkool met worst

Op kerstavond is het een aanrader om naar Café-Restaurant de V te gaan. De daghap is dan (al jaren) boerenkool met worst. De opbrengst én de fooi wordt geschonken aan de Voedselbank.

Meest recent over Café-Restaurant de V

11 x hier kun je uit eten met een grote groep in Delft

11 x hier kun je uit eten met een grote groep in Delft

Het kan nog wel eens een opgave zijn om een etentje voor een grote groep te verzorgen. Als je bijvoorbeeld een etentje probeert te regelen voor je verjaardag, wil je…

Vacatures van Café-Restaurant de V

Zelfstandig werkend kok

Café-Restaurant de V

Volg Café-Restaurant de V op Instagram

Naar Instagram