Building Retail

Hele dag open Nu open

Building Retail

Visseringlaan 22B 2288 ER Rijswijk
Naar webshop

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Staat bekend om

  • Bouwmanagement van ontwerp tot realisatie
  • #teamwork #incontrol #nostress
  • Fijne flexwerkplekken vlakbij Delft

Over Building Retail

Building Retail is een bouwmanagementbureau dat jouw retail- kantoor- sport- of horecaconcept realiseert van begin tot het eind. Ze kunnen helpen in de zoektocht naar het pand en het regelen van de juiste vergunningen. Ook helpen ze je met het ontwerp en het design van je zaak: van het inmeten van het pand tot het maken van de meest schitterende 3D visualisaties. Ook de complete bouwbegeleiding en de oplevering wordt door Building Retail verzorgd. Tijdens het hele proces bewaken ze de voortgang, kwaliteit, budget en de planning.

Flexwerkplekken

Ben je op zoek naar een flexwerkplek in de omgeving van Delft? In het kantoor van Building Retail is er ruimte voor flexwerkers. Het is een full service werkplek. Alles is dus voor je geregeld: pennen, kladblokken, stiftjes, airco, een printer en wifi. Daarnaast is er een vergaderkamer met beamer, gezellige loungeruimte en een pantry met koffie- en theefaciliteiten. Je kunt hier dus met een gerust hart je klanten ontvangen. Verder kun je gratis parkeren voor de deur en zit je in mum van tijd op de A4. Meer weten over flexwerken bij Building Retail? Neem dan even contact op!

Meest recent over Building Retail

Binnenkort op de Hippolytusbuurt: knuffels, kraamcadeautjes en speelgoed bij Mini Me

Binnenkort op de Hippolytusbuurt: knuffels, kraamc...

Je hebt het vast al gezien: kledingwinkel Forever Young gaat ermee stoppen. Maar het pand blijft niet lang leeg, want in februari 2019 opent Mini Me op de Hippolytusbuurt! Je…

Volg Building Retail op Instagram

Naar Instagram