Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

BMFITT Personal Trainer Delft

Een doel zonder plan is een wens.

BMFITT Personal Trainer Delft

Industriestraat 16 2624 BB Delft
Contact opnemen

Staat bekend om

  • Onze 4 pilaren aanpak om optimaal resultaat te behalen en behouden.
  • Pilaar 1: Training
  • Pilaar 2: Voeding
  • Pilaar 3: Coaching
  • Pilaar 4: Volhouden

Over BMFITT Personal Trainer Delft

BMFITT Personal Trainer Delft is een personal training studio in sportschool SportsArt. BMFITT heeft een eigen studio, maar indien nodig kunnen we uitwijken naar de sportschool om gebruik te maken van de apparaten die daar staan. Dit is uniek in Delft!

Voedingscoaching

De trainers van BMFITT Personal Trainer Delft hebben op alle gebieden opleidingen genoten. Denk aan leeftstijlcoaching, gewichtsconsulent en voedingscoaching. Hierdoor kunnen we je ook echt goed en onderbouwd helpen. We zijn erop gericht om je de grammatica van trainen en voeding te leren. We gebruiken geen voorgekauwde voedingsschema’s, maar onderhandelen over het voedingspatroon. Wij zijn expert op het gebied van voeding, maar jij op het gebied van je eigen leven. We leren hoe je dit kunt toepassen zónder dat je teveel moet veranderen. Anders hou je het nooit vol!

Maximaal resultaat

Training geven doen de personal trainers van BMFITT Personal Trainer Delft zo efficiënt mogelijk. We proberen het leuk te houden, maar gaan wel voor maximaal resultaat. Mocht het nodig zijn, kunnen we door ons opleidingsniveau goed samenwerken met fysiotherapeuten.

Stress- en slaapmanagement

Naast voedingscoaching en training helpen we ook de facetten in het leven te ordenen die resultaat in de weg staan. Denk daarbij aan stress of slaapmanagement. Met deze combinatie gaan we voor 100 % resultaat!

Meest recent over BMFITT Personal Trainer Delft

BMFITT

BMFITT hoort bij top 10 beste landelijke personal trainers en dit is waarom

ben jij op zoek naar een personal trainer die je kan helpen om die winter kilo’s er af te krijgen en fitter te worden? Wij hebben een goede tip voor je:…

Ontdek meer

Sport en bewegen Sport en bewegen

Volg BMFITT Personal Trainer Delft op Instagram