Bites ’n Drinks

Samen eten, samen genieten

Bites ’n Drinks

Markt 26 2611 GT Delft

Staat bekend om

  • Gastvrijheid
  • Gezelligheid
  • Kwaliteit
  • Originaliteit

Over Bites ’n Drinks

Bites ’n Drinks is een shared dining concept waar je de hele dag terecht kunt voor lekkere gerechtjes om te delen. De keuken is Europees: er staan Hollandse gerechten op de kaart, maar ook gerechten met Spaanse invloeden. Je kunt bij Bites ’n Drinks ook terecht voor een ontbijtje dat nét even anders-dan-anders is én lekkere huisgemaakte gebakjes.

Bijzondere dranken

Ook de drankjes van Bites ’n Drinks zijn bijzonder. Je vindt er mooie seizoenswijnen, bijzondere cocktails, diverse soorten cider en verschillende (seizoens)bieren van de tap. Drink je geen alcohol? Dan zul je verrast worden door de variatie aan frisdranken. Bites ’n Drinks heeft bijvoorbeeld Caleb’s Kola, ginger beer en soda’s van Royal Club’s. Als je trek hebt in een goede kop koffie, zit je hier ook goed. De koffie wordt wekelijks vers gebrand en komt van eerlijke plantages.

Bites ’n Drinks opent 20 oktober.

Meest recent over Bites ’n Drinks

Shared dining met kerst: hier kan dat in Delft

Shared dining met kerst: hier kan dat in Delft

Ken je het nieuwe restaurant Bites ’n Drinks al? Hier kun je heerlijk lunchen, borrelen en dineren met gerechtjes om te delen. Goed nieuws: op eerste kerstdag is het restaurant…