Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bites ’n Drinks

Bites ’n Drinks

Markt 26 2611 GT Delft

Over Bites ’n Drinks

Bites ’n Drinks is een shared dining concept waar je de hele dag terecht kunt voor lekkere gerechtjes om te delen. De keuken is Europees: er staan Hollandse gerechten op de kaart, maar ook gerechten met Spaanse invloeden. Je kunt bij Bites ’n Drinks ook terecht voor een ontbijtje dat nét even anders-dan-anders is én lekkere huisgemaakte gebakjes.

Bijzondere dranken

Ook de drankjes van Bites ’n Drinks zijn bijzonder. Je vindt er mooie seizoenswijnen, bijzondere cocktails, diverse soorten cider en verschillende (seizoens)bieren van de tap. Drink je geen alcohol? Dan zul je verrast worden door de variatie aan frisdranken. Bites ’n Drinks heeft bijvoorbeeld Caleb’s Kola, ginger beer en soda’s van Royal Club’s. Als je trek hebt in een goede kop koffie, zit je hier ook goed. De koffie wordt wekelijks vers gebrand en komt van eerlijke plantages.

Meest recent over Bites ’n Drinks

bites n drinks

Shared dining: in dit restaurant kun je mediterrane gerechtjes delen

Het kan buiten pijpenstelen regenen, maar bij lunchroom en tapasrestaurant Bites ’n Drinks heb je altijd het gevoel alsof je in het mediterrane gebied bent beland. Sinds een jaar kun…