Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij Best

Eat, Drink & Relax: maak je niet ‘dik’ en geniet

Vandaag 09:30 - 17:30 uur Gesloten Alle openingstijden

Bij Best

Vrouwjuttenland 22 2611 LC Delft
Bekijk menukaart

Openingstijden

Maandag
11:00 - 16:00
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 16:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:30
Zondag
09:30 - 17:30

Staat bekend om

  • Genieten op de terrasboot
  • Ontspannen en relaxte sfeer

Over Bij Best

Lunchroom Bij Best is een ‘all day dining & meeting concept’ waar voornamelijk ‘grilled sandwiches any style’ worden geserveerd. Bij Best is het niet alleen genieten van verrassende sandwiches, je kunt er ook terecht voor internationale ontbijtjes, streetfood gerechten, high bites, salades en heerlijke sappen.

Gevarieerde en gezonde gerechten

Als het om voeding gaat raken we tegenwoordig snel verdwaald in een doolhof. Trends, hypes en adviezen omtrent gezonde voeding buitelen over elkaar heen en volgen elkaar in snel tempo op; we zoeken een ‘quick fix’. In dat doolhof heeft Bij Best een duidelijke visie. Samen met het team zorgen ze voor gevarieerde, lekkere en gezonde gerechten waarbij de schijf van vijf van het Voedingscentrum het uitgangspunt is. Bij Best zorgt ervoor dat je als klant een keuze hebt uit gerechten die op eerlijke en verantwoorde wijze zijn samengesteld. Je hoeft niet na te denken over goed en fout: dat doen zij voor je! Bij Best kan jij lekker achterover zitten en ongegeneerd genieten.

Heb je weinig tijd? Alle gerechten zijn ook ‘to go’ te bestellen.

Wist je dat?

Bij Best op de eerste zondag van de maand een Indonesisch buffet organiseert? Van 18.00 tot 20.30 uur ben je van harte welkom. Wel voorafgaand even per mail of telefonisch reserveren. De kosten hiervoor bedragen € 14,50 per persoon (exclusief drankjes).

Meest recent over Bij Best

bij-best-terras hemelvaart

Staycation-tip! Hier geniet je van het lekkerste ontbijt in Delft

Hoe fijn is het om je weekend of vrije dag te beginnen met een uitgebreid ontbijt zonder zelf de eitjes te moeten koken? Juist, héél fijn! Zeker nu het zomervakantie…

Ontdek meer

Bars Bars Lunch Lunch

Volg Bij Best op Instagram