ANWB

Over ANWB

De ANWB wil dat iedereen zorgeloos en met plezier onderweg kan zijn. Nu en in de toekomst. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe manieren om dat mogelijk te maken. Wat onze leden belangrijk vinden staat daarbij altijd voorop.

Mobiliteit als Dienst, waarbij openbaar vervoer, deelvervoer en eigen vervoer aan elkaar gekoppeld worden, is een nieuw fenomeen. Daarmee kunnen we ook op een nieuwe manier gaan reizen. Dat kan de bereikbaarheid van onze steden ten goede komen en onze mobiliteit verduurzamen. Die maatschappelijke belangen zijn belangrijk voor ons. Voorop staat echter dat onze leden de vrijheid hebben om zelf te kiezen hoe ze willen reizen.

Met de proef Slim naar Den Haag willen we leren van de ervaringen van onze leden met Mobiliteit als Dienst. We willen leden helpen om de beste keus te maken voor hun reis, door inzicht te geven in de mogelijkheden die er zijn. Én door het gebruik van vervoermiddelen anders dan de eigen auto of fiets zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ben je ANWB-lid en reis je regelmatig naar Den Haag? Dan kun je meedoen aan de proef en een speciale app testen. Als je je nu aanmeldt ontvang je € 10,- reistegoed. De proef duurt tot eind februari 2022.

Bekijk meer