Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Angie’s Juicebar

Dagverse sapjes en smoothies met verse ingrediënten

Angie’s Juicebar

Choorstraat 7 2611 JD Delft
Bestel nu

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)

Staat bekend om

  • Koudgeperste slowjuices en gembershots
  • Heerlijke (vegan) lunches
  • Suikervrije en glutenvrije taartjes van Sue

Over Angie’s Juicebar

Angie’s Juicebar is een sapjesbar in Delft. Ze bieden slowjuices en gezonde smoothies als alternatief voor het ongezonde. Geniet van vers, onbewerkt fruit en groente in sapvorm. Slowjuices zijn koudgeperste sappen die op de dag zelf worden bereid met een slowjuicer. Hierdoor wordt een maximum aan smaak, vitamines, mineralen, enzymen en voedingsstoffen behouden. Ze zijn een echte powerboost voor je lichaam.

Lunch

Behalve sappen en smoothies heeft Angie’s Juicebar ook lunches. De menukaart wisselt, maar er staan altijd een of meerdere vegan gerechten op de kaart. Ook is er een maandelijks wisselende soep.

Koffie en thee

Trek in iets warms? Bestel dan een matcha latte, latte met kurkuma en gember of gewoon een cappuccino. Als je trek hebt in wat lekkers voor erbij, kun je een taartje bestellen van Sue uit Rotterdam. Deze zijn glutenvrij, suikervrij en vegan.

Meest recent over Angie’s Juicebar

De Verbeelding

Lekker! Bij deze Delftse zaken kun je eten afhalen of laten bezorgen

Goed nieuws voor Delftse horecaliefhebbers: vanaf 1 juni mogen restaurants en terrassen – mits ze zich houden aan bepaalde voorwaarden – weer open. Tot het zover is, kun je natuurlijk ook…

Volg Angie’s Juicebar op Instagram

Naar Instagram