Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijd om te relaxen: hier in Delft kan het

Aangeboden door Vrij in je lichaam 6 maart 2020

Wij kunnen zoveel redenen bedenken om met yoga te beginnen: ontstressen, een momentje voor jezelf, je conditie verbeteren, beetje spieren kweken, een paar kilootjes afvallen en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Doe jij nog niet aan yoga? Of wil je het juist weer oppakken? Dan kun je terecht bij yogastudio Vrij in je Lichaam op de Phoenixstraat 66.

Debby van Yogastudio Vrij in je Lichaam vertelt: ‘Er wordt tegenwoordig veel van ons verwacht. Iedereen is druk met carrières, gezinnen, relaties en sociale levens. Door altijd druk te zijn kunnen stressklachten ontstaan. Ook is er een grotere kans op overgewicht of juist ondergewicht. Het is belangrijk om deze prikkels te verwerken door middel van beweging, ontspanning en de juiste voeding zodat het lichaam en geest in balans blijft.”

Vrij in je lichaamDrie soorten yoga

De lessen van Vrij in je Lichaam worden gegeven op dinsdag-, woensdag-, vrijdag-, en zaterdagochtend. De les poweryoga is vrijdagmiddag. “Ik geef drie varianten: yin met een vleugje yang en yang met een vleugje yin en poweryoga. Yin met een vleugje yang is een rustige variant waar de focus ligt op ontspannen en loslaten. De houdingen worden wat langer vastgehouden, waardoor de spieren versoepelen. Het lichaam krijgt de tijd om te openen en op te laden. De oefeningen dringen diep door in je bindweefsel, waardoor knopen uit je lichaam gehaald worden. Je leert luisteren naar je lichaam. Deze vorm is ideaal als je gestresst bent, een burn-out hebt of gewoon behoefte hebt aan ontspanning.” Yang met een vleugje yin is een actievere vorm. “Deze vorm richt zich op beweging. Je lichaam wordt soepeler, sterker en je uithoudingsvermogen verbetert. Alles wordt lekker losgemaakt en aangesterkt. Deze vorm is uitstekend als je wilt afvallen, meer wilt bewegen of werken aan je gezondheid. Deze les is goed te volgen voor beginners”, vertelt Debby. “Poweryoga is een pittige vorm van yoga met veel dynamiek. Deze les zou ik aanraden voor gevorderden.”

Advies en coachingVrij in je lichaam

Naast yogadocent is Debby ook actief als gewichtsconsulent en vitaliteitscoach. “Ik begeleid bijvoorbeeld mensen met overgewicht, levensvragen en een burn-out. De yogalessen helpen hier ook bij. Met yin yoga leer je luisteren naar je lijf en brengt je weer in verbinding met jezelf.” Yang yoga is juist heel erg geschikt voor de mensen die Debby helpt als gewichtsconsulent. “In deze rol help ik mensen bij het afvallen of aankomen en leer hen meer over voeding.”

Maak kennis met Vrij in je Lichaam

Wil je kennis maken met Vrij in je Lichaam? Dat kan! De lessen starten om 09.30 en duren tot 10.45 uur, inclusief een kop thee achteraf. Let op: op zaterdag start de les om 10.00 uur. Op vrijdag geeft Debby de les poweryoga van 13.45 tot 15.00 uur. Een kennismakingsles kost €5,-. Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van Vrij in je Lichaam of geef je meteen op via onderstaande oranje button.


Meer over Vrij in je lichaam ontdekken?

Vrij in je lichaam yoga

Phoenixstraat 66, ruimte 103, Delft

Bekijk meer:yoga

adv.