My Hanh van QoQo Massage: ‘Het geeft voldoening om iemand ontspannen de deur uit te zien gaan’

Aangeboden door QoQo Massage Delft 27 juli 2017

Wie wel eens een massage krijgt, weet ongetwijfeld dat dit best iets persoonlijks is. Daarom is het fijn om te weten wie mensen zijn die je masseren. My Hanh Le van QoQo Massage vertelt waarom ze masseur is geworden én wat ze zo leuk vindt aan haar werk.

My Hanh vertelt: “Ik werkte al jaren in de zorg, maar wilde iets anders. En dus zei mijn vriend: waarom ga je niet masseren? Dat vond ik wel een goed idee: ik heb altijd al iets met welzijn en zorg voor mensen gehad.” En dus besloot Myhanh te solliciteren bij QoQo Massage aan de Beukelsdijk in Rotterdam. “Hier leerde ik wat masseren echt is: je helpt mee om mensen een betere gezondheid te geven.”

Naar Delft

My Hanh werkte een aantal jaar bij de vestigingen aan de Beukelsdijk en Jacob van Campenplein, tot ze in maart aan de slag ging als masseur en filiaalmanager bij QoQo Massage in Delft. “In Rotterdam ben ik door eigenaresse Coco opgeleid. Zij heeft me het vertrouwen gegeven om in Delft de nieuwe vestiging op te bouwen, daar ben ik echt super blij mee.”

Zwangerschapsmassage

Maar als filiaalmanager is ze niet alleen maar aan het ‘managen’: ze werkt nog gewoon lekker mee. Wat vind ze zo leuk aan masseren? “Het is super fijn om een gestrest persoon ontspanning te geven door een relaxmassage. Het geeft altijd voldoening om iemand weer ontspannen de deur uit te zien gaan. Wat ik ook bijzonder vind, zijn de zwangerschapsmassages. Ik masseer vaak ook de buik en daarmee ook de baby. Je voelt dan dat de baby eerst gaat schoppen en draaien. Later voel je de baby helemaal ontspannen. Dat vind ik echt bijzonder!”

QoQo Massage Delft massagesalons

Nu open10:00 - 00:00

Papsouwselaan 232, Delft

Bekijk meer:massagesalons

adv.