Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deel twee: Deze Delftse horecazaken bezorgen vanwege corona

Door Danique Beijer 28 maart 2020

We hebben er al eerder over geschreven: in Nederland (en dus ook in Delft) gaat steeds meer op slot. In de hoop de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn scholen, horeca, kinderopvang, sauna’s, coffeeshops en sport- en seksclubs gesloten. Om iedereen toch van hun producten te voorzien, hebben ondernemers een andere manier bedacht. We hebben al eerder een aantal ondernemer die gaan bezorgen op een rijtje gezet. Vandaag hebben we deel twee voor jullie!

Pagina 1/12
⟵ swipe swipe ⟶

GRK&ZO

Heb je trek in een gyros, souflaki of een mousaka? Deze gerechten kun je vanaf nu gewoon thuis op de bank eten, want GRK&ZO heeft besloten te gaan bezorgen. Op de gidspagina hieronder kun je de mail en het telefoonnummer van GRK&ZO vinden.


Meer over GRK&ZO Delft ontdekken?

GRK&ZO Delft griekse restaurants

Geopend12:00 - 02:00

Verwersdijk 31, Delft

Bekijk meer:griekse restaurants

Stromboli

Ook Stromboli heeft besloten hun pizza’s en pasta’s te gaan bezorgen. Wil je graag bestellen? Dan kun je het beste de bestelling ’s middags doorgeven. Zij zorgen dan dat jouw maaltijd op de afgesproken tijd voor de deur staat. Hieronder kun je de mail en het telefoonnummer van Stromboli vinden.


Meer over Restaurant en wijnbar Stromboli ontdekken?

Restaurant en wijnbar Stromboli restaurants en horeca

Geopend17:00 - 22:00

Markt 6-10, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Leo van Vliet

Leo van Vliet

Wil jij ook eerste klas vlees, verse vleeswaren en kant-en-klaar maaltijden in huis? Slager Leo van Vliet gaat vanaf 30 maart bezorgen. Het bezorgen is vanaf €20,- gratis, onder de €20,- zijn de kosten van de bezorging €2,50. Bestel je voor 12.00 uur, dan is het dezelfde dag tussen 13.00 en 17.00 uur bij jou thuis bezorgd. Je kan de bestelling ook zelf bij de slagerij ophalen. Bestel je ná 12.00 uur? Ook dan kun je de bestelling zelf komen ophalen of het wordt de volgende dag bezorgd. Betalen is alleen mogelijk via pin of Tikkie. Het bezorggebied is Delft, Den Hoorn, Rijswijk buiten en Delfgauw. Hieronder kun je de mail en het telefoonnummer van Slagerij Leo van Vliet vinden.


Meer over Slagerij Leo van Vliet Delft ontdekken?

Slagerij Leo van Vliet Delft slagers

Geopend08:00 - 18:00

Oude Kerkstraat 9, Delft

Bekijk meer:slagers

De Wijnhaven

Kan jij niet naar de kroeg? Dan komt de kroeg toch gewoon naar jou! Ook bij De Wijnhaven kun je bestellen. Wat er op het menu staat? Onder meer: speciaalbieren, premium frisdranken, DIY cocktailpakketten, maar ook heerlijke gerechten zoals spareribs en de bekende veganistische curry. Bestellen kan via de webshop van De Wijnhaven. Als je voor 13:00 besteld, brengen zij het dezelfde dag contactloos langs.


Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Geopend11:00 - 02:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

Wine & More

Wine & More by Arjan Delft slijterij delft
Zin in dat ene lekkere wijntje of die overheerlijke whiskey? Goed nieuws! Wine and More by Arjan bezorgd de flessen drank nu ook gewoon bij jou thuis. Hieronder kun je de mail en het telefoonnummer van Wine and More by Arjan vinden.


Meer over Wine & More by Arjan ontdekken?

Wine & More by Arjan slijterijen

Geopend10:00 - 18:00

Choorstraat 38, Delft

Bekijk meer:slijterijen

De Pizzeria

Dat De Pizzeria jullie moet missen, betekent niet dat jullie De Pizzeria hoeven te missen! Het restaurant heeft de handen ineens geslagen met Paul Willemsen Rijwielspecialist en komt nu de gerechten bij jou thuis bezorgen. De openingstijden zijn van 16:00 tot 21:00 uur. Hieronder kun je de mail en het telefoonnummer van De Pizzeria vinden.


Meer over De Pizzeria Den Hoorn ontdekken?

De Pizzeria Den Hoorn italiaanse restaurants

Geopend16:30 - 23:00

Woudseweg 18, Den Hoorn

Bekijk meer:italiaanse restaurants

LokaalDelftbezorgd.nl

Verschillende lokale ondernemers in Delft hebben tot 6 april de krachten gebundeld. Op deze website kun je nu alle boodschappen van jouw favoriete lokale ondernemers op één plek bestellen. Van koffie tot taart, groente en fruit of meel. Heb je geen zin om vanavond te koken? Bestel dan een maaltijd of wisselende daghap.De bedrijven die meedoen zijn: Wildgroei, Miss Morrison, ‘T Fruithuisje, Café de V, Jans, Ambacht Molenwinkel en Il Tartufo.

Als je voor 12.00 uur besteld worden de boodschappen dezelfde dag (maandag tot en met vrijdag) tussen 15.00 – 19.00 uur bezorgd. LET OP: Bestel alleen via deze webshop als je een bestelling hebt met producten van meerdere ondernemers. Wil je bij één ondernemer bestellen? Doe dit dan via hun eigen website of telefoonnummer.

Lakila

Ook Lakila gaat bij jou thuis bezorgen! Houd vooral de Instagram en Facebook van het restaurant in de gaten. Op de gidspagina hieronder kun je de website, mail en het telefoonnummer van het restaurant vinden.


Meer over Lakila Aperitivo ontdekken?

Lakila Aperitivo wijnbars

Geopend10:00 - 23:00

Vrouwenregt 15, Delft

Bekijk meer:wijnbars

Huszar

Ook Huszar heeft een eigen webshop. Vanaf nu kun je verse maaltijden en nog veel meer lekkere dingen van het restaurant online bestellen en afrekenen. Op de gidspagina hieronder kun je de website, mail en het telefoonnummer van Huszar vinden.


Meer over Huszár ontdekken?

Huszár restaurants en horeca

Geopend11:00 - 00:00

Hooikade 13, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Verkade & JacqueVerkade & Jacques delft

Ook Verkade & Jacque bezorgt in tijden van het coronavirus eten bij jou thuis. Op de website staat onder meer: kaas, vleeswaren, verse (belegde) broodjes, vele soorten jam, melk, karnemelk, yoghurt, roomboter, eieren, maaltijden en véél delicatessen. Er zit vast iets voor je tussen! Verkade & Jacque bezorgt van maandag tot en met zaterdag gratis binnen Delft tussen 11.00 – 14.00 uur. Hieronder kun je de mail en het telefoonnummer van Verkade & Jacque vinden.


Meer over Verkade & Jacques Delft ontdekken?

Verkade & Jacques Delft

Geopend09:00 - 18:00

Brabantse Turfmarkt 75, Delft

Salvatore

Ook de pizza’s van pizzeria Salvatore worden vanaf nu bezorgd. Trek in een lekkere pizza? Op onze gidspagina hieronder kun je de mail en het telefoonnummer van Salvatore vinden.


Meer over Pizzeria Da Salvatore ontdekken?

Pizzeria Da Salvatore pizzeria's

Geopend17:00 - 22:00

Oude Delft 88, Delft

Bekijk meer:pizzeria's

Ken jij meer bedrijven?

Weet jij nog meer bedrijven die het in deze roerige tijd even helemaal anders aanpakken? Deel het op Facebook in een reactie onder dit artikel!

winkelstraat Delft

5 x zo steun jij de Delftse ondernemers

Restaurants, cafés en sportclubs: zeker tot en met maandag 6 april blijven ze in verband met het cor...
pizza bezorging pizzabezorging dominos

Deze Delftse horecazaken gaan bezorgen vanwege corona

Het kan niemand ontgaan zijn: in Nederland (en dus ook in Delft) gaat steeds meer op slot. In de hoo...

Deze evenementen in Delft gaan niet door vanwege de nieuwe coronamaatregelen

Alle evenementen en samenkomsten in Nederland worden tot 1 juni verboden, óók die met minder dan hon...
Pagina 1/12
⟵ swipe swipe ⟶

adv.