Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x Lekkere to go koffie in Delft

Door Rosanne Becker 19 april 2020

Ondertussen komen de kopjes koffie van thuis ook wel je neus uit. Tijd voor een lekkere latte macchiato met havermelk! Wij maakten een lijstje met horecazaken die tijdens de coronacrisis alsnog een lekkere koffie to go maken.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Een koffie To Go halen mag, maar houdt je wel zo goed mogelijk aan de regels van RIVM.

Neef Rob

Bij Neef Rob staan ze nog steeds voor je klaar om tussen het harde thuiswerken door een lekker bakje koffie te halen. Houd er wel rekening mee dat er maar twee klanten tegelijk naar binnen mogen, soms moet je dus iets langer wachten op je koffie. Maar zeker de moeite waard!


Meer over Neef Rob ontdekken?

Neef Rob bars

Gesloten10:00 - 18:00

Choorstraat 34, Delft

Bekijk meer:bars

Angie’s Juicebar

Angie’s Juicebar is niet alleen maar geopend voor de verse smoothies die zij maken, maar ook voor de lekkere koffie. Wanneer je dan tóch door de Choorstraat loopt, kun je net zo goed even een koffie to go bij Angie’s Juicebar halen. Daarna kun je thuis weer hard aan het werk.


Meer over Angie’s Juicebar ontdekken?

Angie’s Juicebar restaurants en horeca

Choorstraat 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Barbaar

Barbaar heeft het tijdens de coronacrisis druk zat met koffie maken voor échte koffielovers. Wil je een hartje of tóch liever een rosetta op je café latte? Voor Barbaar is dit een kinderspel. Met een lekker bakje koffie van Barbaar kan je even lekker tot rust komen op de bankjes aan de Phoenixstraat. Wel met 1.5 meter afstand natuurlijk!


Meer over Barbaar Delft ontdekken?

Barbaar Delft restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Sint Agathaplein 4, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lunchcafé Leonidas

Voor een lekkere to go koffie zit je bij Leonidas wel aan het juiste adres. Voor €3,50 geniet je van een heerlijk kopje koffie met een bonbon erbij. Speciaal voor de kinderen hebben ze ook lekkere warme chocolademelk!


Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas lunch

Gesloten09:00 - 18:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

Koffie & zo

Koffie & zo heeft hun restaurantje aan de Peperstraat tijdelijk omgetoverd tot een schattige koffie koffiecorner to go. Vanaf buiten bestel je jouw drankje aan het loket, eventjes geduld, et violà jouw koffietje is klaar. Let wel op: houd altijd 1,5 meter afstand.


Meer over Koffie & Zo Delft ontdekken?

Koffie & Zo Delft cafés

Gesloten09:30 - 18:00

Peperstraat 17, Delft

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.