Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delftse mysteries: wat doet die enorme kar vol boodschappen in de AH XL?

Aangeboden door Albert Heijn XL Delft 2 september 2019

Als je de afgelopen dagen boodschappen hebt gedaan bij de Albert Heijn XL, is het je misschien wel opgevallen. Tussen de koffietafel en de broodafdeling in staat een kar, propvol boodschappen. Wat doet dat ding daar? Had iemand een weeshuis te voeden en is hij halsoverkop de winkel uit gevlucht? We zochten het uit.

Voor het antwoord op deze prangende vraag gaan we te rade bij Erik Michielsen, de supermarktmanager. Hij weet ons te vertellen wat het ding daar doet. “De boodschappen zijn op dit moment nog niet van een klant, maar dat kunnen ze wel worden! We hebben de kar volgeladen met prijsfavorieten, de voordeligste boodschappen van Albert Heijn. Als je raadt hoeveel de boodschappen waard zijn, kun je de inhoud winnen. Ik kan je er meteen bij vertellen: het is véél minder dan je denkt.”

Drie keer kans

Albert Heijn XL geeft niet een keer, maar drie keer een kar vol boodschappen weg. “Volgende week staat er een nieuwe kar op het podium en de week daarna wéér.”

Zo doe je mee

Goed, dit wil je natuurlijk winnen! Er zijn verschillende mogelijkheden. Het makkelijkste is om naar de winkel te gaan en de QR-code te scannen die je vindt op de poster naast de winkelwagen. Je kunt daar ook je naam, telefoonnummer en antwoord op een briefje invullen en achterlaten en op die manier meedoen. Nu meteen een gokje wagen kan ook: dat doe je via deze link. De winnaars krijgen telefonisch bericht. Succes!

Lees ook:

Dit is waarom Delftse studenten boodschappen bij de AH XL doen

Goed, niet élke Delftse student staat zijn mandje vol te laden bij de Albert Heijn XL (dat zou een b...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn XL Delft. Meer over Albert Heijn XL Delft ontdekken?

Albert Heijn XL Delft supermarkten

Geopend08:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 27, Delft

Bekijk meer:supermarkten

adv.