Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lichtjesavond Delft 2016 op 13 december

Door Jantine van den Hoven 7 oktober 2016

Lichtjesavond is een mooie traditie die bij iedereen in Delft in de agenda moet staan. Op 13 december 2016 worden de lichtjes van de kerstboom ontstoken. 

lichtjesavond-delft-7

Ok, misschien ga je dit weekend nog barbecueën (met een trui aan) en heb je je winterjas nog niet eens van zolder gehaald, maar: het gaat hier om Lichtjesavond! Dat moeten we natuurlijk wel alvast even noemen.

Dit typisch Delftse evenement zorgt er al jaren voor dat er duizenden mensen naar Delft komen voor de gezelligheid, het shoppen, de muziek en natuurlijk lekker eten en drinken.

Shoppen kan op de Kerstmarkt en in de Delftse winkels die ’s avonds ook open zijn. De verschillende horeca-ondernemers van Delft staan op de Kerstmarkt met foodkramen. Koren, muziekensembles en bandjes zorgen verspreid door de stad voor de muziek. Hoogtepunt is natuurlijk het ontsteken van de lichtjes van de grote kerstboom op de Markt.

Lichtjesavond voor de kleintjes

lichtjesavond-delft-7Kinderen kunnen vanaf 17.30 uur samen met hun ouders een eigen lichtje aansteken. De boom wordt speciaal voor de kinderen verlicht. Natuurlijk kunnen zij ook spelen op het Winter Wonderland Speelplein.

Lichtjesavond Delft

Kortom, dingetje voor in de agenda: Lichtjesavond Delft op dinsdag 13 december vanaf 16.00 uur.

lichtjesavond-delft-7

adv.