Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lachen maar: deze vijf grappige filmpjes werden opgenomen in Delft

Door Danique Beijer 27 maart 2020

In deze periode is het fijn om af en toe nog even te kunnen lachen. Wij vonden vijf grappige, verrassende en – soms ietwat – ongemakkelijke filmpjes die in Delft zijn opgenomen. Sommige filmpjes zijn al wat ouder, maar zeker niet minder leuk.  Kijk je mee?

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Kakhiel

Als Kakhiel een vlog maakt, weet je in elk geval één ding zeker: het is gortdroog. Goed, de man was in Delft en daar maakte hij een hilarische video van. In de video is te zien dat hij een klassiek rondje Delft doet: hij loopt over de Markt, langs de Oude Jan en brengt nog even een bezoekje aan IKEA. Maar dat gaat dan natuurlijk wel gepaard met de nodige commentaren (zo roept hij iets over een sushirestaurant in de Oude Kerk?!!)… Afijn, bekijk de video zelf maar even!

Défano Holwijn

YouTuber Défano Holwijn ging in Delft de straat op met een paar ogenschijnlijk makkelijke vragen. Zo vraagt hij onder andere wat de hoofdstad in van de provincie Zuid-Holland. Hoe schat jij je mede-Delftenaren in? Check meer filmpjes van Défano op zijn YouTube-kanaal. De jongen uit Amsterdam heeft bijna 120.000 abonnee’s en naast zijn #WATWEETJIJ?! filmpjes is hij iedereen ook van dienst met bijzondere samenvattingen van GTST.

Exploring Together

Delft is helemaal hot onder toeristen (dat snappen we wel!). Ook YouTube-vlogger Ian van ‘Exploring Together!’ bracht een bezoekje aan Delft en maakte daar een prachtige filmpje bij. Mooie beelden van onze stad worden afgewisseld met catchy zinnetjes en leuke info over onze historische stad. Hij haalt wel de Oude en Nieuwe Kerk com-pleet door elkaar, maar ach – voor deze ene keer vergeven we hem.

RUMAG

René van RUMAG ging in Delft de straat op met het tijdschift FHM500 waar Roxanne Kwant op nummer 25 is geplaatst. Wat de mensen echter niet weten is dat ze alles kan horen en zich er ook nog even mee komt bemoeien. Dat zorgt voor een paar héle ongemakkelijke momenten.

FIRST

Ta Joela van FIRST ging de straat op om erachter te komen hoe ‘urban’ de inwoners van Delft zijn. Zo moet jong en oud antwoord geven op rekenvragen gemixt met straattaal. En dat levert verrassende én grappige beelden op!

Dit is vanaf nu verboden in Delft (en zo reageren Delftenaren)

Veel mensen houden zich aan de maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus, maar lang niet...

Deze evenementen in Delft gaan niet door vanwege de nieuwe coronamaatregelen

Alle evenementen en samenkomsten in Nederland worden tot 1 juni verboden, óók die met minder dan hon...
Westplantsoen

5 x woningen die nét te koop staan in Delft

De huizen in Delft gaan als warme (en dure) broodjes over de toonbank. Gelukkig worden er iedere dag...

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.