Uittip: met je vrienden naar één van deze Delftse spelletjescafés

Door Iris Olsthoorn 7 oktober 2018

Een ouderwets potje Scrabble of een razend spannende flipperkast: nu het weer koud wordt buiten, worden wij er heel blij van. En van met vrienden spelletjes doen in de kroeg worden we helemaal vrolijk! Lekker competitief, gezellig én als je geluk hebt, geeft de barman je wat goede hints. Bij deze Delftse cafés kan je terecht voor een avond vol speelplezier.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Bordspelletjes bij je appeltaart

Het beste medicijn tegen winterblues? Een stuk appeltaart van Kobus Kuch met een lekkere chocomelk erbij! Die medicatie werkt nóg beter als je er een leuk bordspel bij speelt. En laat Kobus Kuch daarvan nou net een hele kast vol hebben. Wat dacht je van een potje Mens Erger Je Niet-en, Domino of Monopoly?

Kobus Kuch cafés

Nu open09:30 - 01:00

Beestenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:cafés

Potje scrabbelen met een speciaalbiertje erbij

Bier & Scrabble #delft #biercafe #doerak #flinkgegist #bierhalen #scrabble #klopgekregen #doorindordt

Een bericht dat is gedeeld door @mar10segovia op

Biercafé Doerak heeft een enorm assortiment aan speciaalbieren. Perfect in combinatie met een potje scrabble, want je wordt er superscherp van… *ahum*. Verder heeft het café nog véél meer leuke spelletjes, dus je bent hier op een druilerige avond zeker wel een tijdje zoet.

Biercafé Doerak cafés

Nu open16:00 - 01:00

Vrouw Juttenland 17, Delft

Bekijk meer:cafés

De niet-klassiekers

Spelletjes bij Café de Sport

Als je eens een ander spel wil spelen dan Ganzenbord, moet je langs gaan bij Café de Sport. Ze hebben hier van alles en nog wat: van 30 seconds tot Cards Against Humanity. Vooral dit laatste spel moet je eens spelen: volgens eigenaren Jill en Pete is het hilarisch.

Café de Sport cafés

Nu open18:00 - 01:00

Coenderstraat 54, Delft

Bekijk meer:cafés

Retro flipperkastcafé

Foto ter impressie

Waar kan je nou nog een écht ouderwets flipperkastspel spelen? Bij Willie Wort in de Kromstraat!  Paul Niezing (eigenaar van dit café) is dé Flipperkoning van Delft en verhuurde zijn kasten vroeger aan een heleboel Delftse cafés. Nu vind je een paar van die pareltjes nog in zijn eigen bruine café. Er staat trouwens ook een hele vette oude jukebox om je te voorzien van een opzwepend deuntje tijdens je spel.

Willie Wort Café cafés

Vandaag gesloten

Kromstraat 39a, Delft

Bekijk meer:cafés

Pubquizen


Handig voor wie liever mét in plaats van tegen zijn vrienden speelt: bij Biercafé ’t Proeflokaal kan je regelmatig mee doen aan een pubquiz. Samen weten jij en je vrienden natuurlijk het antwoord op de meest ingewikkelde, bizarre of slimme vragen. Extra leuk: je kan er nog prijzen mee winnen ook. Hou de Facebook van ’t Proeflokaal in de gaten voor de eerstvolgende editie.

Biercafé ’t Proeflokaal cafés

Nu open16:00 - 01:00

Gasthuislaan 36/38, Delft

Bekijk meer:cafés

Biljarten in een feestcafé

cafe de tobbe
Foto: Facebook Café de Tobbe

Bij feestcafé de Tobbe van je biljarten, darten én er is af en toe zelfs een klaverjastoernooi. Als je geluk hebt krijg je ook nog eens kei-goede muzikale ondersteuning terwijl je een spelletje aan het spelen bent, want er zijn ook geregeld optredens van bekende volkszangers. Proost!

Café de Tobbe cafés

Nu open12:00 - 01:00

Buitenwatersloot 17, Delft

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.