Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

10 x Deze Delftenaren hebben bizar veel volgers op Instagram

Door Rosanne Becker 7 juni 2020

We kunnen uren door de Instagramaccounts van deze Delftenaren scrollen. Wij zijn niet de enigen, want deze stadsgenoten barsten van de volgers en likes. We gaan van aardig wat volgers tot bijna ontelbaar veel: volg jij ze allemaal al?

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

@Jetvdsteen

View this post on Instagram

yo

A post shared by jet van der steen (@jetvdsteen) on

Jet kun je kennen van het welbekende televisieprogramma The Voice of Holland. Op haar Instagrampagina vind je covers en schrijft ze ook haar eigen nummers. Ondertussen heeft deze 17-jarige blondine ruim 20.000 volgers op Instagram. You go girl!

@Avji_

Avji weet heel goed hoe ze zichzelf leuk aan moet kleden. Ze deelt haar prachtige outfits op Instagram en dat heeft haar inmiddels al meer dan 14 duizend volgers opgeleverd. Avji probeert haar account zo ‘laagdrempelig’ mogelijk te houden: “Ik maak alleen foto’s met mijn mobiel en ik gebruik geen photoshop. Niet naakt of te uitdagend, té opgemaakt.” Naast haar dochtertje Lola, verwacht Avji binnenkort haar tweede kindje. Dat maakt haar account wat ons betreft nóg leuker!

@sanderhoogendrn

Delftse Sander Hoogendoorn is besmet met het radiovirus door zijn opa die vrijwilligerswerk deed (en nog steeds doet) bij de Delftse Radioziekenomroep. Sander is radio-dj van de 3fm ochtendshow en naast zijn werk bij de radio is hij ook druk bezig met zijn werk als ambassadeur van de plastic soup foundation. Sander heeft ruim 24.000 duizend volgers op Instagram. Inmiddels woont hij al lang niet meer in Delft, maar dat zien we we even door de vingers.

@Cherellarowena

Voor een succesvolle modellen carrière hoeft je tegenwoordig allang geen maatje ‘nul’ meer te hebben. De Delftse Cherella Rowena weet er alles van: zij verdient een aardige boterham als bekend plus-size model. Cherella is erg populair en dat is wel te zien aan haar Instagram: ze heeft 159 duizend volgers. Op haar account vind je een heleboel glamoureuze en perfecte foto’s, maar óók foto’s met cellulitis en ‘rolletjes’.

@Shelleybaptiste

Het Instagramaccount van Shelley Baptiste is vooral leuk om te volgen als je van een beetje pikant houdt. Shelley is namelijk een wereldberoemd lingeriemodel en deelt daar natuurlijk kiekjes van op haar Instagrampagina. Deze mooie dame heeft haar carrière zo’n beetje te danken aan social media. Omdat ze niet via een modellenbureau wilde werken, ging ze zelf aan de slag:  “Ik ging mezelf profileren via Facebook en Instagram en binnen twee jaar zat ik al op de 81.000 volgers.”

@Sophiedeleede

Social media creative & strategist Sophie de Leede komt uit Delft, maar woont sinds een tijdje samen met haar vriend samen in Rotterdam. Wij snappen wel dat deze blonde krullenbol ruim 13.000 volgers heeft op Instagram.

@Miss.sundaymonday

De Delftse Suzanne van Haaster is curvey model, Content Creator en docent op de middelbare school. We horen je denken: “Die heeft toch helemaal geen tijd om op Instagram te zitten?” Maar niets lijkt minder waar. Met ruim 9000 duizend volgers mag ook Suzanne niet ontbreken in dit lijstje.

@Josieboog

Marie Josie is gefascineerd over het universum en deelt dit dan ook heel graag met haar 29,600 duizend volgers op Instagram. Ondertussen woont Josie al een paar jaar in Rotterdam. Wanneer je een kijkje neemt op het Instagramaccount van Josie worden word je toch stiekem wel een beetje jaloers. Prachtige foto’s!

Lees ook

Oproep: Hoe zag jouw bezoek aan de Delftse horeca eruit?

De Delftse horeca is weer open. Afgelopen maandag zag het er meteen weer ouderwets gezellig uit in d...

Leuk: we hebben er een miniparkje bij aan het einde van de Spoorsingel

Wie wel eens over de Kampveldweg of Wateringsevest rijdt, heeft het vast en zeker al gezien: tussen ...
Tweede pinksterdag winkels open

Drukte in Delft: zo check je thuis hoe druk het is in de bouwmarkt of in de winkel

Stel: je hebt iets nodig van de bakker, Hema of Gamma. Toch twijfel je om te gaan, want het kan zoma...

7 x deze maatregelen gelden vanaf 1 juni om de binnenstad veilig te houden

Vandaag, 1 juni, is de dag waar we naar uitgekeken hebben: vanaf 12:00 mogen de terrassen weer open ...

Zo werkt het nu als je naar de spoedeisende hulp moet in Delft

Stel je voor: je krijgt een klein ongelukje en hebt een flinke snee in je vinger of je verstuikt je ...
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.