7 x Delftse plekjes waar je een keer gezoend moet hebben

Door Iris Olsthoorn 17 oktober 2018

Kussen, scharrelen, zoenen, tongen. Hoe je het ook noemt, Delft kent veel leuke plekjes waar het kan. Heb je even geen inspiratie, sleur je partner of scharrel dan mee naar één van de volgende kiss-spots:

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de top van de Nieuwe Kerk

Nieuwe Kerk evenementenkelder
Foto: ANP

Je moet er even wat trappen voor beklimmen – maar een beter uitzicht om je liefje een lekkere smakkerd te geven, krijg je niet in Delft. De wind in je haren, de zon op je gezicht… Kan het nog romantischer? Bíjna zonde om er je ogen bij dicht te doen.

Met uitzicht op schattige scheepjes

hooikade bankjes kussenDe bankjes tegenover de Hooikade staan er nog maar een jaartje of wat, maar we vinden dit nú al een kuswaardige plek. Want wat is er nu romantischer dan met je geliefde naar leuke bootjes kijken?

Onder de Oostpoort

Love is in the air#igholland#holland#love#seemycity

Een bericht dat is gedeeld door @echoguan op

Wij gokken zelf dat ongeveer de helft van de mensen die trouwt in Delft een foto maakt bij de Oostpoort tijdens de bruiloft. Zo gek is dat helemaal niet: het is ook een super romantisch plekje. Omdat de poort iets weg heeft van een kasteel, kan je daar mooi spelen voor prins(es) en prins(es) met je liefje.

Op de ‘Italiaanse’ brug

visbrug delft
Foto: Google Maps

Is Romeo en Juliette een van je lievelingsverhalen? Op de Visbrug kan je net doen alsof je je in een Italiaans liefdesverhaal bevindt met jouw geliefde. Hopelijk loopt jouw liefdesverhaal wel wat beter af dan de versie van Shakespeare  (Leuk weetje trouwens: er is helemaal niks romantisch aan de oorsprong van deze brug.)

In de Kromstraat

ciccionina

Dikke kans dat je deze al van je lijstje kan strepen. De Kromstraat zit vol met romantische cafeetjes, knusse hoekjes, stiekeme garderobe-plekjes en meer. Of je doet het gewoon en-plein-publique midden op de dansvloer – want waarom zou je al die liefde verstoppen?

Op het bordes

zoenen in delft
Indebuurt collega Ilse tijdens haar bruiloft vorig jaar!

Op het bordes van het oude gemeentehuis zijn al menig kusje gestolen – hoog tijd dat jij dat ook gaat doen! Ben je helemaal hotel de botel? Dan kan je tijdens je kus alvast fantaseren over je aankomende Delftse bruiloft.

Op een bootje in de Delftse hout

via GIPHY

Hoe romantisch was die scene uit the Notebook op dat bootje? Dat kun je in Delft gewoon naspelen – op de plas van de Delftse Hout (oké, zonder al die ganzen dan). Huur een roeibootje of een waterfiets bij Knus en kus de sterren van de hemel midden op het water.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.