Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze dingen staan op ons verlanglijstje voor Delft

Door Iris Olsthoorn 21 juli 2019

Delft is natuurlijk leuk, divers en gewoon fantastisch. Maar er zijn een páár dingen die andere steden wel hebben en waar wij lichtelijk jaloers op zijn. Deze vijf dingen zouden wij ook wel in Delft willen. Verder zijn we niet veeleisend hoor. 

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Miniwaterspeeltuin van fonteinen in het centrum

Hoe je het ook wendt of keert: de zomers van tegenwoordig kennen best veel lange, droge en vooral hete periodes. We kunnen ons natuurlijk verkoelen met een ijsje van een van de vele ijssalons in Delft, maar wat ons nog leuker lijkt? Een straat/plein/markt met waterfonteinen in de grond die aan gaan bij mooi weer! Zie je het al voor je? Spelende kinderen, blije honden, een en al vrolijkheid. Wij stemmen voor.

Slotjesbrug

Sinds een paar jaar is het niet meer mogelijk om je liefdesslotje op te hangen in Parijs aan de Pont Des Arts. Maar geen nood: in onder meer Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Tilburg, Breda kan het ook gewoon. Maar hoe tof zou het zijn als het ook in ons eigen stadje zou kunnen? We hebben alleen al in het centrum 74 bruggen, dus er is er vást wel eentje die niet instort als we onze liefdessloten eraan hangen, toch?

Hippe schommel met uitzicht

In Amsterdam staat ‘The Amsterdam LookOut’. Het is een gigantisch hoge schommel (niet voor mensen met hoogtevrees) waarbij je al schommelend een fantastisch uitzicht over de hoofdstad hebt. Wij zien zo’n schommel ook wel zitten, ergens op een hoog gebouw in Delft. Bovenop het EWI-gebouw misschien? Of ergens op een nieuw te bouwen gebouw langs de Schie? We pakken ons fototoestel er alvast bij.

Buitenzwembad

buitenzwembad in delft
Foto: Wikipedia

Deze had je vást al zien aankomen. De gemeente besloot eerder al dat er (voorlopig) geen buitenzwembad in Delft komt. Maar hè, we blijven gewoon hopen.

Concertzaal op groot poppodium

In Delft kunnen we gelukkig vaak genoeg genieten van leuke optredens in bijvoorbeeld STECK, of op één van de gratis festivals in Delft. Maar voor een echt concert of optreden van grote artiesten moet je toch vaak uitwijken naar Den Haag of Rotterdam. Hoe tof zou het zijn als we een permanent, groot poppodium zouden hebben? Met iedere week de leukste optredens, natuurlijk.

En, wat staat er op jouw verlanglijstje? Mis jij nog iets in dit lijstje? Laat het ons weten in een reactie op Facebook!

Lees ook

5 x zaken die Delft nóg leuker zouden maken (volgens ons dan, hè)

Laat het duidelijk zijn: we houden van Delft. Maar soms missen we toch wat tijdens het shoppen in de...

5 x deze supervette evenementen willen we in Delft óók

Goed, in Delft kunnen we ons prima vermaken met leuke feestjes. Lichtjesavond, Westerpop, Jazzfestiv...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.