Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x Delftse fragmenten in televisieprogramma Man Bijt Hond

Door Iris Olsthoorn 11 augustus 2019

In 2015 werd Man Bijt Hond van de buis gehaald, maar het legendarische programma keert vanaf 26 augustus terug op televisie. In Man Bijt Hond wordt laten zien dat klein nieuws ook heel groot kan zijn. Om de terugkeer van het programma goed in te luiden, hebben we een aantal Delftse fragmenten uit het programma op het rijtje gezet.

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Op bezoek bij Wilco Riem van de Zundapp Shop

Hij legt uit wat een ‘buikschuiver’ is en wat Willem Holleeder daarmee te maken heeft.

Het Bolkhuisch

Een studenthuis in Delft is een tijdje door Man Bijt Hond gevolgd. Ze legden vast wat er zoal in het huis gebeurde. Soms was dat net een soap, want ene Roy kwam er achter dat zijn vriendin er met een huisgenoot vandoor ging. In deze aflevering zie je het huis en zijn bewoners vanaf minuut 13:30.

 

Delft opgeschrikt door seriemoordenaar

Ooit was er een kattenmoordenaar actief in Delft. Man Bijt Hond deed onderzoek naar het wel en wee van kattenbaasjes in Delft en inspecteerden of wij onze katten allemaal wel netjes binnenshuis hielden. Hier kijk je de aflevering terug. 

Babbelbox in de Hovenpassage

En ja hoor: ook de bekende Babbelbox stond een aantal keer in de Hoven Passage in Delft. In de aflevering van 14 januari 2014 werd Delftenaren gevraagd welke versierpoging voor hen een afknapper was. Je ziet de babbelbox vanaf minuut 04:30. 

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.