5 x de bekendste Delftse snorren en baarden

Door Tom Kikuchi 7 april 2019

Of je nu gek bent op behaarde smoeltjes of niet, wij vinden een ode aan de Delftse snor en baard wel op z’n plaats. En daarom zetten wij de bekendste Delftse snorren en baarden voor je op een rijtje. 

Hebben wij iemand gemist die écht een plek in dit rijtje verdient of is er een baard of snor inmiddels verdwenen, laat het ons dan weten!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Toon Paap

Als Delftenaar heb je Toon Paap vast wel eens gezien. Hij rijdt bijna dagelijks met de paardentram door de Delftse straten. En zijn baard met vlechten is een van de opvallendste baarden die je in Delft zal tegenkomen.

Kader Abdolah

kader-abdolah
Foto ANP

Gezegend met de beste snor van literair Nederland hoort deze succesvolle Delftenaar natuurlijk in dit rijtje thuis. Kader Abdolah komt uit Iran en woont al sinds eind jaren ’80 in Nederland. Hij schreef veel boeken, waarvan ‘Het huis van de moskee’ een van zijn bekendste is.

Florian Dirkse

florian dirkse
Florian Dirkse als kapitein Iglo

Natuurlijk kan ook de enige echte Kapitein Iglo niet ontbreken in dit lijstje met bekende Delftse baarden. Met zijn stoere baard schittert Florian Dirkse in commercials en trekt hij door het land met zijn vissticks.

Dennis van Koffie&zo

Koffie & Zo Delft
Zo zag Dennis’ baard er een tijdje geleden uit

Koffie&zo zit al een aantal jaar op het hoekje van de Peperstraat, en eigenaar Dennis van der Drift is inmiddels een bekend gezicht. Vaak met baard, soms even zonder.

Martin Stoelinga

martin stoelinga
Foto: Nederland Lokaal

Toen je dit lijstje zag, voelde je Martin ‘de Snor’ Stoelinga waarschijnlijk al aankomen. De besnorde fractievoorzitter van Onafhankelijk Delft is al jaren een bekende verschijning in onze stad.

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.