Deze dingen wil je weten over parkeren in Delft

Aangeboden door ParkerenDelft 13 december 2018

Parkeren in de binnenstad is altijd een dingetje. Waar mag je nou wel en niet staan? En bij wie moet je zijn als je ruzie hebt met het betaalautomaat? We zetten een aantal handige weetjes voor je op een rijtje.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Als je een parkeerplek zoekt, moet je in deze garages zijn

Dikke kans dat jij altijd naar dezelfde parkeergarage rijdt als je naar de stad gaat met de auto. Alleen jammer dat sommige garages zo razendsnel vol zijn… Daarom een handige tip van ons: de Zuidpoortgarage en Prinsenhofgarage zijn de grootste garages van Delft. In de Prinsenhof zijn 650 plaatsen en de Zuidpoort heeft zelfs plek voor 810 (!) bolides. Even vergeten hoe je in de Prinsenhofgarage komt? Je leest het in dit artikel:

prinsenhofgarage

De Prinsenhofgarage is open en wij deden er een rondje

Delft is een grote, ondergrondse parkeergarage rijker: in alle vroegte ging de Prinsenhofgarage deze...

Insider tip: zo bespaar je op parkeerkosten

Het grootste nadeel van parkeren in de binnenstad: het kost geld. Wij hebben een slimme tip om de kosten een beetje te drukken. Op de website van ParkerenDelft zijn er regelmatig aanbiedingen. Zo kost een dagkaart voor de Markt-, Zuidpoort-, Prinsenhofgarage nu maar een tientje in plaats van €16,-. Buiten de aanbiedingen vind je hier ook voordeelkaarten die het hele jaar geldig zijn. Hou je mooi geld over om te shoppen!

Hier moet je zijn als je het parkeren écht niet meer snapt

ParkerenDelft is de eigenaar van de parkeergarages in Delft. Daarnaast zijn ze ook verantwoordelijk voor abonnementen, ontheffingen voor rijden in de binnenstad en parkeren op straat. Verder zijn zij degene de er voor zorgt dat je (helaas) een boete ontvangt als je tóch door de verkeersknip op de Kristalweg rijdt, of parkeert zonder een kaartje te kopen. Mocht je dus een probleem hebben met een van deze dingen, moet je ook bij ParkerenDelft zijn voor een oplossing. Je kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected]. Ze behandelen je vraag binnen 72 uur, dus je hebt supersnel antwoord.

Vergunning of ontheffing nodig? Zo fiks je dat

Wil je in het autoluwe gebied van de binnenstad rijden of heb je écht een parkeervergunning nodig? Ook dan moet je bij ParkerenDelft zijn. Je kunt deze gewoon online aanvragen. De medewerkers van ParkerenDelft doen hun best doen om jou zo snel met een passend product te helpen. Kom je er niet uit? Dan kun je een afspraak maken.

ParkerenDelft auto en mobiliteit

Nu openHele dag

Zuidwal 14, Delft

Bekijk meer:auto en mobiliteit
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.