Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens Rosa: ‘Als ik hier op zondag ben geweest, voel ik me klaar voor een nieuwe week’

Door Rosa Smit 7 maart 2020

De beste tips, die komen van locals! Want wie in een stad woont en leeft, kent vaak de leukste plekjes. Deze week vertelt onze nieuwe collega Rosa Smit over haar favorieten.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Filmhuis Lumen

Foto: Fred Leeflang / AD Delft

”Het is heerlijk om hier naar de film te gaan. De sfeer is gemoedelijk en daarbij draaien er elke maand weer inspirerende en bijzondere films vanuit de hele wereld. Het liefst laat ik me verrassen tijdens de Sneak Preview op zondagavond. Dan voel ik me daarna altijd helemaal klaar voor een nieuwe week. Maar op elke andere dag is het hier goed vertoeven, er zijn namelijk ook lekkere bieren!”


Meer over Filmhuis Lumen Delft ontdekken?

Filmhuis Lumen Delft bioscopen

Gesloten14:00 - 00:00

Doelenplein 5, Delft

Bekijk meer:bioscopen

Uit de Kunst

uit de kunst
Foto: Facebook Uit de Kunst

”Als je van dieren houdt, moet je hier zeker eens langs gaan. Je kopje koffie (en een heerlijk stuk taart) bestel je terwijl de twee papegaaien naast je meeluisteren. Ook is er een lieve kater waardoor je een fijn, huiselijk gevoel krijgt als je hier even zit.”


Meer over Uit de Kunst Delft ontdekken?

Uit de Kunst Delft restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 17:30

Oude Delft 140, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Loco Lama

Loco Lama
Boetiekjes zoals Loco Lama! Foto: Loco Lama

”Loco Lama is een design/lifestyle winkel met hele gave en originele spullen. Ze hebben hier echt van alles; kleding, sieraden, kinderspeelgoed, inspirerende spellen en kaarten en spullen voor in huis… Als je op zoek bent naar een cadeau moet je hier zeker langs gaan! Meestal kom ik met meer spullen dan ik nodig heb naar buiten, voor vrienden die ooit weer jarig zullen zijn en stiekem ook met een cadeautje voor mezelf.”


Meer over Loco Lama ontdekken?

Loco Lama cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Molslaan 35, Delft

Bekijk meer:cadeauwinkels

Cultuurlab

cultuurlab delft

”Cultuurlab is een plek waar mensen of verenigingen ruimte kunnen huren of evenementen kunnen organiseren. Ik ga er vooral heen in de weekenden als er live optredens of andere muziekavonden worden georganiseerd. Ik ben er trots op dat door Cultuurlab Delft weer een podium rijker is. Daar ontbrak het nogal aan, vond ik zelf. Hier ontdek je  (Delftse) bands, kun je lekker dansen op live-muziek of leuke DJ’s, of kun je zelf ook meespelen met georganiseerde muziekjams.”


Meer over Cultuurlab ontdekken?

Cultuurlab vrijetijd en uitgaan

Brabantse Turfmarkt 9, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Hanno

hanno restaurant menukaart printerpro
Het resultaat: een prachtige menukaart!

”Ik ben elke keer als ik hier kom verrast door de gastvrijheid. Je voelt je erg welkom en blij als je hier binnenstapt.  Daarbij is natuurlijk de steeds wisselende en originele kaart met heerlijke gerechten iets om voor terug te komen. Oh, en ik denk dat ik nog nooit zo vaak mijn Shazam heb geopend als in deze zaak; de muziek is erg goed!”


Meer over Hanno ontdekken?

Hanno restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 00:00

Doelenplein 7, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.