Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zaaltje huren: Hier heb je een complete verdieping voor jezelf

Aangeboden door Grandcafé De Sjees 5 september 2019

Dat je bij De Sjees heerlijk kunt eten en borrelen, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Wat je misschien niet wist, is dat je bij het grandcafé ook een ruimte kunt huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, borrels of diners. Op zoek naar een leuke plek in het centrum die je helemaal voor jezelf hebt? Look no further.

Als je een feestje of vergadering organiseert in De Sjees, heb je het idee dat je ‘gewoon’ gezellig in het café bent. Het enige verschil is dat je iedereen kent, want de ruimte is gereserveerd voor jouw gezelschap. Je hebt een eigen bar, bediening en zelfs de toiletten zijn op dezelfde verdieping.

de sjees
Je vindt de privé ruimte van De Sjees op de eerste verdieping.

Lunch of diner

Je kunt met maximaal dertig mensen lunchen, dineren of vergaderen bij De Sjees. Geef je een borrel of receptie? Dan zijn er zeventig gasten welkom. Je hebt hier geen problemen met een minimale afname van drank of arrangementen waar je aan vast zit: alles wordt op maat geregeld. Als je met een groep wilt eten bij De Sjees, zijn er aparte groepsmenu’s. Hierop staat bijvoorbeeld een driegangendiner met carpaccio, biefstuk en lekkernijen van De Sjees. Het complete groepsmenu vind je hier. 

Klinkt dit als de ideale ruimte voor jouw feest of vergadering? Maak dan een reservering via [email protected]. Ook als je aanvullende vragen hebt, kun je die hier stellen.


Meer over Grandcafé De Sjees ontdekken?

Grandcafé De Sjees cafés

Geopend09:30 - 02:00

Markt 5, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.