Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Als je iets te vieren hebt: hier in Delft kun je een zaaltje huren

Door Iris Olsthoorn 11 juni 2019

Wil je een afstudeerborrel, verjaardagsfeest of familiediner organiseren? Dan is een feestje thuis hartstikke gezellig, maar het is wel irritant dat na afloop je hele huis een zooitje is. In deze Delftse horecazaken kun je terecht voor een privé-feestje, met goed bier én barpersoneel (en heb je zelf lekker geen afwas): 

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Rossio

rossio zaal huren delft
Foto Facebook Rossio

Bij Rossio hebben ze een boven het restaurant een zaaltje met alles erop en eraan. Er is zelfs een platenspeler aanwezig. Of je nu een workshop theezakjes vouwen wil organiseren of een gezellig huisdinertje wil doen, hier kan je terecht. Je betaalt geen zaalhuur, als je maar genoeg eet/drinkt om aan de omzetgarantie te voldoen. Die varieert van €80,- voor doordeweeks overdag, tot €800,- voor diner op vrijdag of zaterdag.


Meer over Restaurant Rossio ontdekken?

Restaurant Rossio restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 23:00

Oude Delft 78, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

De schaapskooi

Of je nu een bruiloft organiseert met 400 gasten of een biologische lunch voor vijftien man: bij De Schaapskooi ben je welkom. Alle evenementen worden op maat samengesteld, van het menu tot de inrichting. De Schaapskooi heeft drie sfeervolle zalen en bijbehorende terrassen. Het is een officiële trouwlocatie, dus je kunt hier ook je trouwceremonie geven. En o ja: parkeren kan gratis voor de deur.


Meer over De Schaapskooi ontdekken?

De Schaapskooi vrijetijd en uitgaan

GeopendHele dag

Korftlaan 3, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

De Waag

verrassingsdiner bij De Waag Delft
De Gildekamer

De Waag heeft twee zalen: de Gildekamer en de Cuyperzaal. De eerste is vooral geschikt voor als je in stijl uit eten wil met familie of vriendengroep: je kunt er met ongeveer twaalf personen eten. De Cuyperzaal is een prima feestlocatie voor je bruiloft, diner of feestje. Je kunt hier met maximaal 80 personen terecht, dineren kan met 34 mensen.


Meer over De Waag ontdekken?

De Waag restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 01:00

Markt 11, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Eetcafé de Ruif

ruif zaal huren delft
Niet alleen beneden, maar ook boven kun je met een groep terecht. Foto Facebook Ruif

Het zaaltje van de Ruif is vooral geliefd onder studenten die een afstudeerborrel of een date-diner houden. Bij een borrel geldt een afnamegarantie. Voor een avondvullend driegangendiner met onbeperkt drank betaal je een vast bedrag per persoon. Het is dan wel de bedoeling dat iedereen hetzelfde eet. Je kan er ook terecht voor allerlei niet-student-gerelateerde feestjes.


Meer over Eetcafé De Ruif ontdekken?

Eetcafé De Ruif restaurants en horeca

Gesloten13:00 - 00:00

Kerkstraat 22-24, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Grandcafé de Sjees

Sjees zaal huren delft
Foto Facebook de Sjees

De Sjees heeft aan de achterkant een zaal, genaamd ‘de Drie Cronen’. Je kunt er lunchen of dineren met groepen tot 40 personen, of borrelen met maximaal 70 man. Je kan gebruik maken van een van de speciale groepsmenu’s.


Meer over Grandcafé De Sjees ontdekken?

Grandcafé De Sjees cafés

Gesloten09:30 - 01:00

Markt 5, Delft

Bekijk meer:cafés

De Wijnhaven

de wijnhaven restaurant zaal huren delft
Het restaurant van De Wijnhaven. Tijdens een borrel zijn de stoelen en banken weg. Foto: De Wijnhaven

Heb je een afstudeerborrel of pak je groot uit met je verjaardag? Dan kan je het restaurant van De Wijnhaven afhuren als feestlocatie: dit is de bovenste zaal van het café-restaurant. Je kunt gebruik maken van verschillende arrangementen. Voor €23,50,- p.p. kun je vier uur lang drinken en krijgen je gasten allerlei luxe warme en koude hapjes.


Meer over De Wijnhaven ontdekken?

De Wijnhaven cafés

Gesloten11:00 - 02:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés

La Tasca

la tasca delft zaal huren delft

Restaurant La Tasca heeft twee afzonderlijke ruimtes die je kunt huren voor je workshop, private dinner, walking dinner, wijnproeverij, lunch of presentatie. In de ene ruimte is plaats voor een groep tot 30 personen. Wil je iets meer gasten uitnodigen? Dan kan je ook gebruik maken van de andere zaal: daar is ruimte voor maximaal 60 personen.


Meer over La Tasca Delft ontdekken?

La Tasca Delft restaurants en horeca

Gesloten18:00 - 22:00

Voldersgracht 13/14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Brasserij

de brasserij stalzaal zaal huren delft
Foto: Brasserij

Bij de Brasserij kan je terecht voor bijna iedere gelegenheid waarbij je veel mensen uitnodigt. Van een high tea met vier vriendinnen tot een bruiloft met 300 gasten. Er zijn drie zalen van verschillende grootte. Iedere zaal heeft een eigen terras, dus je bent van privacy verzekerd op deze feestlocatie.


Meer over De Brasserij ontdekken?

De Brasserij restaurants en horeca

Gesloten11:00 - 22:00

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

Le Vieux Jean

le vieux jean delft

Wil je een borrel of diner in Franse stijl geven? Dan is Le Vieux Jean de plek voor jou. In de Franse kamer kan je met veertig man eten. De borrel die je daarvoor geeft, vindt natuurlijk plaats in de wijnkamer: in deze ruimte wordt je omringd door de wijnvoorraad van Le Vieux Jean. En natúúrlijk mag je die ook uitproberen.


Meer over Le Vieux Jean ontdekken?

Le Vieux Jean restaurants en horeca

Gesloten12:00 - 14:00 |18:00 - 22:00

Heilige Geestkerkhof 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.