Deze 5 gerechten van restaurant Swing wil je uitproberen

Aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre 19 december 2018

Uit eten gaan: we zijn er gek op. Al helemaal als er een nieuwe kaart is! De koks van restaurant Swing hebben een aantal splinternieuwe gerechten bedacht. Deze toppers wil je zéker bestellen, de volgende keer dat je er bent.

Carpaccio, maar dan nét even anders

Ben jij dól op carpaccio? Bij restaurant Swing hebben ze de klassieker in een ander jasje gestoken, want hij wordt geserveerd als rol. Ondanks het aparte uiterlijk bevat de rol alles wat hoort bij carpaccio: pijnboompitten, Parmezaanse kaas, huisgemaakte pesto en spekkruim. Hmm!

Gebakken groenten

Heb je eens trek in iets anders? Bestel dan als hoofdgerecht groenten die in tempura beslag zijn gebakken. Daardoor krijgen ze een lekker knapperig jasje. Om het af te maken, kun je de groenten dippen in een rode paprikasaus. Dit gerecht is vegetarisch. Wil je liever veganistisch eten? Geef het aan bij je reservering, dan maakt de kok een lekker gerecht voor je klaar!

Gestoofde varkenswang met Delfts bier

Ook vleeseters kunnen hun hart ophalen bij restaurant Swing. De zacht gestoofde varkenswangen zijn afkomstig van het Iberico varken: deze dieren hebben een goed leven en krijgen knollen en eikels te eten. Dat levert vlees op van uitzonderlijk goede kwaliteit. De wangen zijn gegaard in ‘Delftse donderslag’ bier van de Koperen Kat en worden geserveerd met zilveruitjes.

Huisgemaakte vegetarische burger

Ben je een burgerliefhebber? De huisgemaakte vegetarische burger met gekarameliseerde ui, tomaat en mangochutney is dan zéker het proberen waard. Natuurlijk krijg je bij dit lekkere hoofdgerecht ook gebakken aardappelen en een schaaltje groenten.

Winterse crème brûlée

Om het af te maken, bestel je natúúrlijk nog een toetje. Onze tip: ga voor crème brûlée. Het dessert wordt geserveerd in een winters jasje met stoofpeer en winterse specerijen. Als je na dit toetje niet gelukkig naar huis gaat, weten wij het ook niet meer!

Vier kerst bij restaurant Swing!

Wil je op kerstavond en met eerste kerstdag ook genieten bij het restaurant van Hampshire Hotel Delft Centre? Dat kan! Er wordt dan een luxe vijfgangendiner geserveerd. Het restaurant is weelderig gedecoreerd, dus het is de perfecte plek om te genieten van een kerstdiner. Het menu kost €56,- per persoon, reserveren is gewenst. Benieuwd wat er op het menu staat? Daarover informeert het team van restaurant Swing je graag!

Lees ook:

restaurant swing hampshire hotel delft centre (5)

Tip: Hier kun je uit eten met een fantastisch uitzicht over Delft

Uit eten gaan: we houden ervan. Wil je eens een keer ergens anders een vorkje prikken dan bij het ee...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hampshire Hotel – Delft Centre. Meer over Hampshire Hotel – Delft Centre ontdekken?

Hampshire Hotel – Delft Centre hotels

Nu openHele dag

Koepoortplaats 3, Delft

Bekijk meer:hotels

adv.