Gaaf: Delfts bedrijf catert bij hotel in Parijs

Aangeboden door Rode Rozen en Taartjes 16 juni 2017

De Nederlandse hotelketen CitizenM heeft donderdag een hotel geopend in Parijs. Dat moest natuurlijk gevierd worden! Hoe ze dat hebben gedaan? Met het eten, drinken en personeel van het Delftse bedrijf Rode Rozen & Tortilla’s.

De pinchos

Dat is best iets waar we trots op mogen zijn! De ruim tweehonderd aanwezigen kregen een feestmaal om van te watertanden. Zo kregen ze onder meer lekkere cocktails, pinchos (dat zijn kleine Spaanse hapjes), aardappelgratin met zalm en panna cotta met rood fruit. “We zijn super trots dat we dit mochten doen”, vertelt Nancy. “CitizenM kende ons al, daarom zijn we gevraagd. Wij verzorgen al jaren ontbijt, diner en patisserie voor de keten in Nederland.”

Down The Rabbit Hole

Maar Nancy, Ebe en hun team hebben geen tijd om uit te puffen, want zaterdag staan ze met allerlei lekkere hapjes bij de opening van het Stadskantoor in Delft. De week erna kan je Rode Rozen & Taartjes wéér tegen het lijf lopen op het festival Down the Rabbithole met slow coffee, taart, muffins en koek.

Dat betekent trouwens niet dat ze geen tijd meer hebben om een lekkere high tea of barbecue voor jou te maken, hoor. Neem hieronder contact op en ze regelen het voor je!

Rode Rozen en Taartjes speciaalzaken

vandaag gesloten

Verwersdijk 116

Bekijk meer:speciaalzaken
Foutje gezien?
Deze ondernemersbijdrage wordt je aangeboden door Rode Rozen en Taartjes en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.

Lees mee en reageer!

Reactie