Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je dit? Je kunt uitgebreid dineren in de terrastuin van Leonidas

Door Ilse Zoutewelle 3 juni 2017

Wist jij al dat Leonidas een héérlijke terrastuin heeft? Nee? Dan is het tijd om daar eens te gaan eten, want het is de perfecte plek om tijdens een lange zomeravond te dineren.

Huh, maar Leonidas is toch een lunchcafé? Niet op vrijdagavond! Die avond is de zaak extra lang open en wordt er een high dinner geserveerd. Tijdens dit uitgebreide diner krijg je maar liefst zes gangen voorgeschoteld met allerlei kleine gerechtjes waar je de hele avond zoet mee bent. “Wanneer het aan het begin van de avond nog warm is, kan je lekker in de schaduw zitten van de struiken in de tuin”, vertelt Loes van Leonidas. “Daarna verhuis je naar een plaatsje in de zon, want dat kan ook!”

salades leonidas
De salade

Dit staat er op het menu

Je krijgt tijdens de high dinner van alles en nog wat voorgeschoteld. “We beginnen met soep, waarbij je de keuze hebt uit drie soorten. De soorten verschillen, want het hangt af van het seizoen”, vertelt Loes. “Daarna krijg je een amuse. Vervolgens kan je kiezen uit drie soorten salades: ook weer seizoensafhankelijk. Het vierde gerecht is een pasteitje van champignon, rundvlees of zeevruchten. Vervolgens komt het hoofdgerecht, met bijvoorbeeld een pizza of een van onze huisgemaakte kroketjes.” Na het hoofdgerecht krijg je een schoteltje in je handen gedrukt en wordt je op pad gestuurd naar de chocolaterie. “Daar mag je vier bonbons uitzoeken. Als je terugkomt staat er warme chocolademelk, koffie of thee voor je klaar.”

En o ja: de high dinner kost met alles erop en eraan €23,50. “Daar krijg je het eten voor én twee drankjes naar keuze. Wij kunnen de prijs laag houden doordat je vooraf moet reserveren (zo hebben we weinig afval) en koken met verse producten.”

Reserveren

Lijkt het je wel wat om een avond in de tuin van Leonidas door te brengen met je vriendinnen of familie? Reserveer dan hier je plekje. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Lunchcafé Leonidas. Meer over Lunchcafé Leonidas ontdekken?

Lunchcafé Leonidas lunch

Gesloten09:00 - 22:00

Choorstraat 24, Delft

Bekijk meer:lunch

Meer over

Eten & drinken

adv.