Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je dit? Je kunt bij Pavarotti ook superlekker lunchen

Aangeboden door Pavarotti Delft 23 juli 2019

Je hebt ongetwijfeld al eens ’s avonds gegeten bij Pavarotti in het oude station (nog niet? Doen!). Maar wist je dat je er ook kunt lunchen? Vanaf 10.00 uur is de keuken geopend. En geloof ons: dat wil je uitproberen. Helemaal nu de menukaart is vernieuwd!

pavarotti

Als je ’s middags komt eten bij Pavarotti, moet je zéker even een kijkje nemen in het pastalaboratorium. Daar wordt de pasta voor die dag vers gemaakt. Als je gek bent op pizza, moet je naar de linkervleugel van het restaurant gaan. Daar kun je zien hoe je pizza wordt gebakken in een gigantische steenoven. Heb je na de tour trek in een pasta of pizza? Geen probleem: die kun je ook ’s middags bestellen. Op de menukaart staan ook nieuwe soorten pasta en pizza. Wat dacht je van een pasta met gehaktballetjes, tomatensaus en Parmezaanse kaas? Of een dubbelgevouwen pizza calzone met tomatensaus, mozzarella, ham, champignons en spinazie? Hmm…

Italiaanse bol

Wanneer je even geen zin hebt in pizza of pasta, kun je ook gaan voor een broodje. Of nou ja, broodje… Je krijgt een gigantische Italiaanse bol die is rijkelijk is belegd. Ga bijvoorbeeld voor een good old caprese met mozzarella, tomaat, pesto en rucola of een bol met Parmaham, tomaat, olijventapenade en Parmezaanse kaas. Op de kaart staan 18 varianten, dus neem je tijd om te kiezen. Naast Italiaanse bollen heeft Pavarotti ook een rustichella: dit is een dubbelgevouwen Italiaanse tosti, gemaakt van pizzadeeg en gevuld met bijvoorbeeld mozzarella of salami en mozzarella. Verder kun je een belegde foccacia uit de oven bestellen.

pavarotti dolce
Een bubblewafel. Foto: @pavarottidolce via Instagram

Hou ruimte voor een toetje

Zorg trouwens dat je nog wat ruimte overhoudt voor een toetje. In het oude station zit ook zusje Pavarotti Dolce. Hier kun je Italiaans ijs, bubblewafels, freakshakes en meer bestellen. Je kunt je toetje meenemen naar buiten, maar opeten in het restaurant mag ook. Trek gekregen? Dat snappen we! Via de onderstaande oranje button bekijk je de hele menukaart.


Meer over Pavarotti Delft ontdekken?

Pavarotti Delft italiaanse restaurants

Gesloten11:00 - 00:00

Stationsplein 14 - 22, Delft

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.