4 nieuwe herfstbieren om te proberen bij Kobus Kuch

Aangeboden door Kobus Kuch 2 oktober 2018

Langzamerhand wordt het écht te koud om op de Beestenmarkt te zitten zonder terrasverwarmers. Tijd om gezellig de kroeg in te gaan, dus! Kobus Kuch heeft vier nieuwe bockbieren op de kaart waardoor het helemáál niet erg is om binnen te zitten. Dit zijn ze, mét tip voor een bijpassende hap:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

BlackBock van de Streek met droge worst

kobus kuch

“Dit bier wordt gemaakt van Duitse mouten en hoppen”, vertelt Coriene van Kobus Kuch. “Het is een lekker doordrinkbaar biertje dat het goed doet op een druilerige avond. Hij combineert perfect met onze fuet droge worst. Want ja: Duitsers en worsten… 😉 We serveren dit bockbier trouwens ook tijdens de Biertocht op 6 oktober. Deze avond kun je bij zes kroegen een heerlijk biertje drinken met een huisgemaakt hapje. Kaarten zijn verkrijgbaar bij ons, De Wijnhaven, De Klomp, de Oude Jan, De Waag en Doerak en kosten €20,- in de voorverkoop.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kobus Kuch. Meer over Kobus Kuch ontdekken?

Kobus Kuch cafés

Nu open10:00 - 01:00

Beestenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:cafés

Chouffe Bok 666 met hartige taart

Welk spelletje pak jij erbij?

“Chouffe Bok 666 is best bijzonder, want het heeft een koperen kleur. Ondanks dat is hij wel fris en fruitig met een klein bittertje. Dit bier combineert perfect met onze hartige taart met venkel én een spelletje uit onze spelletjeskast.”

Jopen 4-granen Bok met chocoladetaart

Dé chocoladetaart

“Het Jopen 4-granen Bok hebben we sinds kort op de tap! Het is een heerlijk bier van de Jopen Brouwerij uit Haarlem. Het wordt gemaakt van gerst, tarwe, haver en roggemout. De smaak van dit bier doet een beetje denken aan pure chocolade met rood fruit. Mijn advies is daarom: doe eens gek en bestel er een stuk chocoladetaart bij. Let wel op: deze taart is alleen verkrijgbaar in het weekend.”

La Trappe Bockbier met een broodje geitenkaas

kobus kuch delft

“Het La Trappe Bockbier is een stevig biertje die best bitter is, maar een zoete nasmaak heeft. Daardoor combineert hij perfect met het broodje zachte geitenkaas en zoete kalamata tapenade. Een heerlijke lunch voor op een vrije dag! En met een kleedje om je heen kun je hier ook príma van genieten op het terras.”

Paulaner Salvator met oude kaas

kobus kuch delft

“Geinig weetje: de dubbelbok van Paulaner werd gebrouwen door monniken ter vervanging van eten tijdens de vastentijd. Daarom werd er extra veel suiker aan toegevoegd, om de maag te vullen. Want drinken mocht dan weer wel… Het is een roodbruin bier met een alcoholpercentage van 7,9 procent en wij hebben hem op de tap staan. Dit bier smaakt uitstekend met een portie oude kaas!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.