Wil je proberen: deze 4 lekkere hamburgers

Aangeboden door De Wijnhaven 31 mei 2018

Na een lange dag je tanden zetten in een lekkere, sappige hamburger. Is er iets beters dan dat? Nee! Daarom tipt Robin van De Wijnhaven vier burgers die je écht eens moet proberen.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

De klassieker

Damn, I just ate gluten…

A post shared by Giorgos Papadakis (@gpapadak) on

Er gaat niets boven een klassieke burger met friet en salade. Bij De Wijnhaven hebben ze ‘m: “Onze klassieke hamburger is gemaakt van 100 procent rundvlees. Vervolgens is hij belegd met cheddar, spek, BBQsaus en tomatensalade. Erbij krijg je luie wijven friet (dat is lekkere dikke friet) en salade. We maken ieder onderdeel van de hamburger in eigen keuken: van de burger tot de saus.” Biertje erbij en je avond is compleet!

de wijnhaven burgers en beers
Topper

Burger en speciaalbier voor €15,-

De Wijnhaven
Eten en drinken - Geldig t/m 15 jun 2018

De vegaburger

Celebrating my new job. Delft it is ☺️

Een bericht gedeeld door Martijn van Calker (@martijncalker) op


Even niet zo’n zin in vlees? Dan kun je gaan voor de kikkererwtenburger. “Dit is wederom een zelfgemaakte burger met tomaat en remouladesaus. Je krijgt er luie wijven friet en salade bij.” Yum!

De gambaburger

 

Ooit wel eens een burger gegeten die gemaakt is van gamba’s? Kan gewoon bij De Wijnhaven! “De gambaburger serveren we met rode ui, zoetzure witte kool en wakame mayonaise. Een hele goede combinatie!” Ook hier krijg je friet en salade bij.

De special

Pulled pork burger
Pulled pork burger

Wil je weer eens iets anders proberen? Dan is donderdag dé avond om burgers te eten bij De Wijnhaven, want dan is er naast deze drie burgers ook nog een wisselburger. “Denk bijvoorbeeld aan een tripel cheeseburger, satéburger met atjar, satésaus en een gebakken eitje of pulled porkburger met huisgemaakte BBQsaus en emmenthaler. Je wordt elke week verrast!” En alsof dat niet leuk genoeg is, betaal je donderdagavond maar €15,- voor een burger mét bijpassend speciaalbiertje. Dus waar wacht je nog op? Reserveren met die hap! Dat kan hier. 

De Wijnhaven cafés

nu open11:00 - 01:00

Wijnhaven 22, Delft

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door De Wijnhaven en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.