Wijn uit de ijscokar en zwembadjes: deze week kun je chillen op Kobus Costa aan de Beestenmarkt

Aangeboden door Kobus Kuch 23 juli 2018

Pfff, wat is het warm he?! Dat vinden ze bij Kobus Kuch ook en daarom verandert het café deze week in Kobus Costa. Je kunt komende dagen lekker afkoelen met héél veel koele drankjes, een kinderbadje en een ijscokar gevuld met flessen wijn (genius!). 

Het is waarschijnlijk véél te warm in je eigen tuintje en zelf een drankje halen uit de koelkast is ook maar vermoeiend. Daarom kun je deze week afkoelen aan de Kobus Costa del Sol! Het terras is omgetoverd tot je favoriete vakantieadres met statafels, zitzakken en kinderbadjes. Verder is de boel versierd met opblaasflamingo’s en andere gezelligheid, dus je komt helemaal in de vakantiesferen. Op het terras zit je grotendeels onder de schaduw van de bomen, dus het is hier heel aangenaam!

Wijntje uit de ijscokar

Er staat ook genoeg verkoelends op de kaart. Zo kun je een ijswafel bestellen: dit zijn twee huisgemaakte chocochipcookies met witte chocoladeijs van De Lelie ertussen. Omdat je met warm weer goed moet drinken, kun je bij Kobus Costa extra veel verkoelende drankjes bestellen. Zo kun je alle drankjes SummerSuperSizen en fijne drankjes drinken als een GT spoetnik (dat is een gin tonic met een raketijsje erin), kobus punch (druivensap met rode vruchtjes) of een kan huisgemaakte citroenlimo. En wijn drinken is al helemáál voordelig: je hebt al een fles witte wijn of rosé uit de ijscokar voor maar €12,-. Kortom: wil je deze week lekker afkoelen? Fiets dan op je dooie gemakje naar de stad en kom uitpuffen bij Kobus Costa!

kobus kuch
Topper

Summerdeal: fles wijn of rosé uit de ijscokar voor €12,-

Kobus Kuch
- Geldig t/m 29 jul 2018

Kobus Kuch cafés

Nu gesloten09:30 - 02:00

Beestenmarkt 1, Delft

Bekijk meer:cafés